NIJE BRAK ZA SVAKOGA! Istraživanje pokazalo da OVE KARAKTERNE OSOBINE utiču na to da li ćete se VENČATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE BRAK ZA SVAKOGA! Istraživanje pokazalo da OVE KARAKTERNE OSOBINE utiču na to da li ćete se VENČATI!

Ne vole svi zajednice.

Gotovo smo sigurni da ste barem jednom čuli da neko izgovara sledeću rečenicu: "Nisu svi ljudi za brak". Ukoliko posmatramo svoje okruženje, nekako se čini kako zaista i nisu svi za ovu vrstu zajednice.

MORA DA NOSI KACIGU NA GLAVI! Sin poznate manekenke i slavnog pevača pati od OVE bolesti! (FOTO)

PRITISAK JE NEIZDRŽIV! Mišel Obama uputila PORUKU PODRŠKE za Megan Markl: Evo šta je rekla!

Naime, istraživanje objavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u časopisu "Social Science Research" pokazalo je da verovatnost udaje za pojedinca zavisi od tri faktora:

Ukupan rezultat dobijen ovim istraživanjem koji se temelji na ove tri karakteristike pokazaće hoćete li ubrzo stati pred oltar ili ne. Istraživanje je obuhvatilo čak 9 hiljada ispitanika, a stručanjaci su ispitanike ocenjivali ocenama od jedan do pet.

Nimalo iznenađujuće, što je veća bila ocena, to je bila veća verovatnost da će se osoba udati odnosno oženiti. Iako su važne sve tri navedene karakteristike, istraživanje je pokazalo da se one ipak mogu međusobno upotpunjavati. Primera radi, ne baš najbolji fizički izgled može nadomestiti visoki stepen inteligencije ili duhovitosti.

PRELEPE VESTI: Jelisaveta i Teo saznali DETALJE o BEBI! A onda se odlučili na OVAJ POTEZ

OVA ŽENA JE SUPERHEROJ: Ima desetoro dece, savršeno organizovan dom, a da joj vidite Instagram!

Međutim, ono najvažnije je da sami sebi postavite pitanje želite li uopšte biti u braku ili ne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.