NEZABORAVNE ŽENSKE ULOGE Zbog njih smo gledali domaće serije, a evo gde su LEPE GLUMICE danas

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZABORAVNE ŽENSKE ULOGE Zbog njih smo gledali domaće serije, a evo gde su LEPE GLUMICE danas

Svi smo ih voleli.

One su imale upečatljive ženske uloge o kojima se priča i danas.

Lidija Vukićević

Baš je Lidija Vukićević u ulozi Violete naterala mnoge da odgledaju seriju “Bolji život”.

Lidija Vukićević rođena je 1962. godine u Kraljevu. Imala je zapažene uloge u filmovima “Žikina dinastija”, “Špijun na štiklama”, “Vampiri su među nama”, ali, uloga po kojoj je ostala upamćena, svakako je Violeta Popadić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerka glavnih junaka u seriji “Bolji život”.

Lidija Vukićević i danas se bavi glumom, a izgleda bolje nego ikada. Za nju kao da je vreme stalo.

Mina Lazarević

Čupka, koju je u seriji “Porodično blago” oživela Mina Lazarević i njena romansa sa Brandom (Vojinom Ćetkovićem) bili su veoma interesantni gledaocima.

I Mina Lazarević je ostala u glumi, a njen privatan život bio je veoma turbulentan.  Ona se više posvetila pozorištu, a njen posledni projekat na TV-u je bio “Istine i laži“.

Marija Karan

Marija Karan je privukla veliku pažnju ulogom Maje u seriji “Ljubav navika panika”.

Marija je rođena 29. aprila 1982. godine u Beogradu. Glumom je počela da se bavi 2001. godine. Postala je poznata 2004. godine, u filmu "Jesen stiže, dunjo moja". Ulogom Maje u seriji "Ljubav navika panika", postigla je veliki uspeh.

Danas živi u inostranstvu i udata je za producenta Džoela Lubina sa kojim ima sina. Marija ponekada svrati u Beograd, a gradi inostranu karijeru.

Branka Katić

Najstarija ćerka policajca Boška Simića, Jasna, na neki način je obeležila "Policajca sa Petlovog brda". Publika je volela odgovornu Jasnu koja se brinula o mlađim sestrama i bratu, ali je stizala i da živi svoj život.

Branka Katić rođena je 20. marta 1970. godine u Beogradu. Glumom je počela da se bavi još u tinejdžerskim danima. Debitovala je u filmu "Nije lako sa muškarcima", sa samo četrnaest godima.

Branka je godinama živela i radila u Engleskoj. Ona je u braku sa 53-godišnjim britanskim rediteljem Džulijanom Farinom dobila dvojicu sinova 16-godišnjeg Luisa i 14-godišnjeg Džoa. Snima i radi kako u inostranstvu, tako i u našoj zemlji i na Balkanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.