NEZABORAVAN SEKS! Uz ove SAVETE ćete se OSLOBODITI i prirediti partneru noć za PAMĆENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZABORAVAN SEKS! Uz ove SAVETE ćete se OSLOBODITI i prirediti partneru noć za PAMĆENJE!

Prepustite se!

Seks ne znači da treba da se koncentrišete samo na fizički kontakt. Ono što će neizmerno obogatiti vaš seksualni život je zvuk. Budite bučni tokom seksa ili bar ispustite glas. To uzbuđuje partnera i daje mu do znanja da ste i vi zadovoljni.

Evo kako zvuk može popraviti vaš seksualni život.

Pronađite zvuk koji vam je seksi!

Eksperimentišite sa zvukovima čak i pre nego što počnete da se osećate napaljeno. Probajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa režanjem, predenjem ili bilo kojim drugim zvukom koji vam se čini seksi. Probajte da dozvolite zvuku da postane početak seksualnog uživanja, a ne samo njegov sporedni proizvod.

Pokušajte da vidite da li dodavanje orgazmičkih zvukova uzbuđuje vašeg partnera. Kladimo se da će poludeti od sreće.

Ohrabrujete partnera!

Seksi zvukovi mogu dodatno ohrabriti partnera. U isto vreme navijate za njih i uzbuđujete ih. Seksi zvukovi su seksi. A kada pravimo srećne seksi zvukove tokom seksa, to partneru stavlja do znanja da uživamo u njegovom dodiru i veštini.

Povezanost sa partnerom!

Seksi zvukovi pomažu nam da izađemo iz glave i prepustimo se telesnom zadovoljstvu. Oni umiruju naš um i prestajemo da razmišljamo. U seksu su ključna osećanja, a seksi zvukovi nam pomažu da ostanemo u trenutku erotske povezanosti.

Neće biti misli koje vas ometaju!

Pokušajte da vežbate sa seksi zvukovima kada se samozadovoljavate. Vidite kakav je osećaj i koliko celo iskustvo može biti seksi i bez partnera. Pratite kako koji zvuk povećava vaše seksualno zadovoljstvo. Nemojte se plašiti da se opustite. U pitanju je istraživanje vašeg zadovoljstva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.