NEVEROVATNI REZULTATI! Sa OVOM namirnicom kosa postaje MEKŠA, a i UBRZAVA rast!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNI REZULTATI! Sa OVOM namirnicom kosa postaje MEKŠA, a i UBRZAVA rast!

Sjajna kosa na korak od vas!

Drevni način podsticanja rasta kose uz namirnicu koju svako ima u svojoj kuhinji široko je rasprostranjen u Japanu, ali poslednjih godina i širom sveta. Reč je o pirinču.

Njen bivši čeka deseto dete, ona mu ih je rodila petoro, a kada prošeta bez trunke šminke svi se pitaju - DA LI JE MOGUĆE?

SA 43 GODINE IMA LICE TINEJDŽERKE: Ona otkriva TAJNU uz koju svako može da izgleda MLADOLIKO!

Mnogo je "bjuti (beauty) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trikova" za podsticanje rasta kose uz sastojke koji se inače koriste u kuvanju, a neki narodi od davnina upotrebljavaju cimet, kurkumu i druge namirnice.

Japanke, u skladu s drevnom metodom, za podsticanje rasta kose koriste pirinač, što je prema mišljenju mnogih najjednostavniji i najjeftiniji način.

Potrebno je skuvati pirinač na uobičajen način, a za kosu koristimo vodu u kojoj se pirinač kuvao.

Kad operete kosu šamponom, umasirajte vodu od pirinča u teme, a zatim je nanesite i na ostatak kose. Ostavite da stoji desetak minuta, zatim kosu isperite običnom vodom.

VAUU, PREDIVNO! Novi TREND u farbanju koji OLAKŠAVA mnogo toga!

OOO NE! Znojite se ispod GRUDI? Evo nekoliko SAVETA kako se IZBORITI sa ovim PROBLEMOM!

Rezultat će vas oduševiti jer će kosa već nakon prvog puta biti sjajnija i mekša, a nakon nekog vremena ćete primetiti i da raste puno brže.

Postupak slobodno ponovite svaki put kada kuvate pirinač ili je samo ostavite da odstoji u vodi, jer ova tehnika ne može da našteti kosi.

NA PRIKRIVANJE SEDIH POTROŠILA JE ČITAVO BOGATSTVO... A onda se ODLUČILA na DRASTIČAN korak! Evo ŠTA je URADILA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.