NEPROMIŠLJENO! Robi potrošio MILIONE na automobile, pa shvatio da je POGREŠIO - Svi mu se smejali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2020, 12:22

NEPROMIŠLJENO! Robi potrošio MILIONE na automobile, pa shvatio da je POGREŠIO - Svi mu se smejali!

Zaboravio najbitnije.

Pevač Robi Vilijams (46) u karijeri je pravio mnogo skandala, ali i finansijski loših poteza. Mnogima nije jasno zbog čega je kupio pet veoma luksuznih automobila odjednom, a da vozačke dozvole nema ni na vidiku.

Pop zvezda priznala  je da je u mlađim danima bio poprilično ishitren što se kupovine tiče, a jedno je vreme bio fasciniran voznim parkom, iako nije vozač.

- Problem je bio što sam u to vreme bio kod Eltona Džona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i oduševio se njegovom garažom, u kojoj su bili Ferariji, Aston Martin i još nekoliko luksuznih automobila. Bio sam mlad i to me strašno impresioniralo. Isti sam dan naručio pet komada sebi.

Nakon nekoliko dana pitao sam se što mi je ovo trebalo pa sam ih ubrzo prodao - ispričao je Williams u intervju na britanskoj radijskoj stanici i t sve nasmejao.

 Na pitanje kako to da još uvek nema vozačku dozvolu Robi je objasnio kako za to jednostavno nikad nije imao interesa te da verovatno nikad ni neće položiti dok god ga neko drugi vozi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.