NEMA NI GRAM CELULITA! Poznata pevačica napravila samo JEDNU IZMENU u ishrani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA NI GRAM CELULITA! Poznata pevačica napravila samo JEDNU IZMENU u ishrani!

Brzo je videla promene!

Ona sija kao milion dolara i ne stidi se da pokaže svoje telo.

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on Aug 14, 2019 at 3:40am PDT

- Nosim belo kako bih izgledala malo tamnije - napisala je ona uz fotografiju.

Vidi se da je u teretani naporno radila ne bi li pokazala ovakve trbušnjake. Trenira sa Sonjom Mores, ekspertom za borilačke veštine koja uz pomoć programa vežbi HIIT priprema Džesi za njenu turneju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pevačica se striktno drži superzdrave  veganske ishrane, a koja je specijalno prilagođena ženama koje žele da ostanu trudne.

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on Jun 5, 2019 at 1:43am PDT

- Uvek sam bila otvorena i iskrena. Pre četiri godine, četiri i po godine, dijagnostikovana mi je ta bolest koja je sve učinila težim. Rečeno mi je da neću moći da imam decu, ali ja u to ne verujem. Ja verujem u čuda. Nisam odustala - rekla je ona tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.