NEKADA NAJLEPŠA GLUMICA NA SVETU, sada izgleda kao LIK IZ CRTAĆA: Preterala sa plastičnim operacijama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKADA NAJLEPŠA GLUMICA NA SVETU, sada izgleda kao LIK IZ CRTAĆA: Preterala sa plastičnim operacijama (FOTO)

Kritike na račun izgleda pristižu sa svih strana.

Glumica Megan Foks važi za jednu od najlepišh i najzgodnijih dama u Holivudu. I iako je neko vreme odlučila da se povuče sa javne scene, nedavno se vratila promovisanju svog novog filma "Battle of Jansai", od više puta nagrađivanog koreanskog režisera Kvaka Kjungtaka.

Međutim, iako nema sumnje da je i dalje lepa, fanovi slavne glumice tvrde da se drastično promenila, kao i da je preterala sa plastičnim operacijama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Izgleda kao lik iz crtaća. Ne može da pomera svoje lice i svi govore da je preterala sa botoksom - navodi izvor za strane medije.

Took like 300 pictures the other day-looked like the reanimated corpse of Akhenaten in 297 of them. These are the other three. A 1% success rate!

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Aug 5, 2019 at 12:13pm PDT

Jedan od poznatih plastičnih hirurga u Holivudu za američki magazin "Stars" objasnio je šta se tačno dogodilo sa njenim licem.

- Svake godine izgleda drugačije. Nema sumnje da je zetezala čelo, podizala jagodice i pokušala da pegla svaku boru koja se javila na njenom licu -izjavio je on.

On dodaje da bi ukoliko ovako nastavi, potpuno mogla da osakati svoju lepotu i uništi svoj status u Holivudu.

Njena porodica i bliski prijatelji sa druge strane tvrde da je oduvek bila nesigurna u svoj fizički izgled i da su preterane plastične operacije i zatezanje deo njene unutrašnje borbe sa samom sobom.

- Oduvek je bila veoma nesigurna iako je prirodno jako lepa. Nikoga ne sluša kada joj to govore i čak ni njen suprug ne može da utiče na nju - dodao je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.