Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2022, 00:16

NEĆETE VEROVATI SA KOLIKO GODINA ŽENE NAJVIŠE UŽIVAJU U VRELOJ AKCIJI: Muškarci ostaju iznenađeni

Zapravo jedno istraživanje, sprovedeno u Americi, pokazalo je da žene dostižu svoj seksualni vrhunac sa samo 26 godina, dok muškarci isto doživljavaju u 32. godini

Iako i muškarci i žene tvrde da im seksualni odnosi godinama postaju sve bolji, ova studija ne ide u prilog ovakvom stavu.

Zapravo jedno istraživanje, sprovedeno u Americi, pokazalo je da žene dostižu svoj seksualni vrhunac sa samo 26 godina, dok muškarci isto doživljavaju u 32. godini. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ovo deluje obeshrabrujuće, ali poznata savetnica za seks Trejsi Koks nudi utehu:

"Kao i većina stvari, seks postaje bolji što ga više imate i što ste više uvežbani", kaže ona.

Ona dodaje i da seks treba da bude zabavn.

- Potrebna nam je zabava u svakoj fazi života, ne prestajete da želite seks samo zato što imate 65 godina- dodaje seksualni terapeut Tereza ​​Bergin iz Dablina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.