NEĆETE VEROVATI: Holivudske dive koriste i neke preparate za životinje da bi izgledale savršeno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆETE VEROVATI: Holivudske dive koriste i neke preparate za životinje da bi izgledale savršeno!

Eto ideje!

Nekada zaista nije potrebno puno novca kako biste izgledali kao holivudska diva, a Dženifer Aniston sada je to i potvrdila.

Dženifer Aniston je jedna od mnogih slavnih ličnosti koje zaslugu za svoju lepu kosu duguje preparatu za konje.

Na dodeli SAG nagrada pokazala je svoje zlatne uvojke kada je primala priznanje za najbolju glumicu, a i ranije se klela u brend Mane ‘n Tail.

Naime, njihovi šamponi i regeneratori spadaju među najpopularnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proizvode za kosu na Amazonu, koji imaju stotine odanih korisnika, bez obzira na to što su proizvodi namenjeni konjima.

Ima više od 1000 ocena od pet zvezdica na ovoj stranici za kupovinu, a ljudi se zaklinju da im je baš ovaj proizvod pomogao da transformišu svoju kosu. Među silnim fanovima ovih proizvoda su i Kim Kardašian i Demi Mur.

U opisu proizvoda piše: "Namenjeno ljudima i konjima za sjajnu, gustu i pravu kosu."

Korisnice ovog preparata masovno dele svoje fotografije pre i posle njegovog korišćenja i ne kriju  zadovoljstvo dajući mu najveće ocene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.