NEĆETE MOĆI BEZ OVOG TRIKA: Evo kako da šminkom vizuelno smanjite nos

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2019, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆETE MOĆI BEZ OVOG TRIKA: Evo kako da šminkom vizuelno smanjite nos

Nos je centralni deo lica i teško ga je ignorisati.

Ali nisu sve žene zadovoljne oblikom i veličinom svog nosa. Naravno, problem može da se reši metodama plastične hirurgije, ali u većini slučajeva da ispravite male nepravilnosti nije previše teško i to možete uraditi pravilnom primenom kozmetike.

Razmislite kako želite da vizuelno smanjite nos šminkom.

Povucite dve vertikalne linije sa strane nosa tamnijim puderom ili koristite tamniji puder >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prahu koji ćete četkicom naneti od unutrašnjosti obrva do vrha nosa i pažljivo tonirati sa strane. Linije bi trebalo da budu ravne i glatke.

Najbolje je koristiti četkicu sa kosim ivicama.  Na centru nosa stavite vertikalnu liniju u svetlijem tonu, tako da dobijete određenu širinu nosa.

Ako vaš nos nije samo dugačak već i uzak nanesite svetliju bazu u horizontalnoj liniji. Zatamnite vrh nosa, a ako je nos jako uzak, moguće je ograničiti samo vrh zatamnjivanjem, dok ćete na ostatak nosa naneti osnovnu boju.

Da bi se vizuelno ispravio ovaj oblik, obično se kombinuju dve prethodne tehnike. Svetao ton se stavlja na centralni deo nosa, pre nego što stignete do vrha, pa koristite vertikalno tamniji ton. Tamni tonovi se koriste na vrhu nosa, na obe strane, sve do ivice obrva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.