USUDI SE DA SE ISTAKNEŠ: Šminka Milice Pavlović koja neizostavno postaje LETNJI TREND (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 22:20

USUDI SE DA SE ISTAKNEŠ: Šminka Milice Pavlović koja neizostavno postaje LETNJI TREND (FOTO)

Ovoga puta se opredelila za neodoljivu šminku u crvenim nijansama za koji ne sumnjamo da će vrlo brzo postati trend.

Milica Pavlović je poznata po svom lepom, zgodnom telu i izazovnim fotografijama, a stalno nas iznenađuje novim stajlinzima i iznova drugačijom i inovativnom šminkom.

Kao i uvek, Milica Pavlović se ne plaši promene i da ponese nešto drugačije, što je dokazala i ovog puta kada je šminka u pitanju.

Popularna Senjorita je zavodljivim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogledom pokrenula pratioce koji su napravili lavinu komentara i više od 17.000 lajkova. Očigledno se ovo izdanje svima dopada, što znači da sa ovakvim efektnim izgledom šminke ne može pogrešiti.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Ovaj dramatičan izgled stavlja u prvi plan boju vaših očiju, kao što su Milicine plave, dok usne treba da budu u "nude" ili"neutralnim bojama".

Osnova je senka u nijansi kajsije koja je naneta visoko, skoro do obrva, ali i kao tranziciona senka na sredini kapka, a zatim senkom crvenkastije nijanse pojačati efekat i istaći uglove očiju. Crni ajlajner duž trepavica ističe pogled dodatno i uokviruje oko za celokupan interesantan i efektan crveni izgled šminke.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Ovako debelo izvučena donja linija kapka daje posebno s*ksi i moderan izgled i čini oblik očiju neverovatno interesantnim.

Iako je jaka šminka u pitanju, ne plašite se da rizikujete jer ćete se prijatno iznenaditi transformacijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.