NE MOŽE IM NIKO NIŠTA: Ovi svetski parovi preživeli su mnoge spletke i bure ali su ostali zajedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE IM NIKO NIŠTA: Ovi svetski parovi preživeli su mnoge spletke i bure ali su ostali zajedno!

Takva im sudbina!

Iako se veruje da "ljubav u Holivudu ne može da potraje", ove javne ličnosti pokazale su da postoje izuzeci.

Ljubavi i brakovi u svetu poznatih najčešće ne traju dugo, što se u velikom broju slučajeva pripisuje teškom pritisku javnosti. Ipak, neki parovi su  uspeli da odole svim problemima i negativnim stranama života zvezda, i dalje se, nakon mnogo godina, drže zajedno, i živi su dokaz da prava ljubav prevazilazi sve.

Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su poznati parovi koji su opstali usprkos svim preprekama koje su se našle pred njima.

1. Bijons i Džej Zi

Iako su se upoznali kada je imala 18 godina, Bijons i Džej Zi počeli su vezu tek godinu i po dana nakon. Kada su se u novembru 2001. godine pojavili na naslovnoj stranici časopisa Vanity Fair, on je priznao da su tek počeli s vezom. Venčali su se tajno u njegovom penthausu na Menhetnu u aprilu 2008. godine i od tada su dobili troje dece.

2. Mišel i Barak Obama

Barak i Mišel su se upoznali 1989. godine u advokatskoj kancelariji Sidley Austin LLP, u kom su oboje radili i u kom mu je ona bila nadređena. Mesec dana posle toga on je uspeo da je nagovori da izađu. Zaprosio je 1991. godine tokom večere na koju ju je izveo, a venčali su se u oktobru 1992. godine. Imaju dve ćerke.

3. Kejt Midlton i princ Vilijam

Njih dvoje su se upoznali 2001. tokom studiranja na Univerzitetu St. Andrews, ali su postali par tek 2003. godine. Nakratko su prekinuli 2007., da bi se pomirili nakon nekoliko meseci. Vilijam je zaprosio Kejt u oktobru 2010. godine tokom putovanja po Keniji, a venčali su se u aprilu 2011. Imaju troje dece.

A post shared by Ashton Kutcher (@ashtonkutcherdaily) on Aug 21, 2017 at 1:09am PDT

4. Mila Kunis i Ašton Kučer

Ašton i Mila su se upoznali na snimanju serije "Lude sedamdesete", gde su povremeno glumili par, ali su u stvarnom životu romansu započeli mnogo godina kasnije, tek kada se Ašton razveo od Demi Mur. Ponovno su se sreli na dodeli Zlatnih globusa 2012., a mesec dana nakon toga se poljubili prvi put (ne računajući poljupce u seriji). U februaru 2014. su se verili, a sudbonosno "da" izgovorili su u juni 2015. Imaju dvoje dece.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Oct 23, 2018 at 7:30am PDT

6. Rajan Rejnolds i Blake Liveli

Film Zelena svetiljka u kojem su zajedno glumili nije postigao komercijalni uspeh, ali je barem uspeo da zbliži njih dvoje. Upoznali su se na setu 2010. godine i do kraja godine Blake Liveli je prekinula s Penom Badgliem, a Rajan je podneo zahtev za razvod braka od Skarlet Johanson. Posle mesec dana glasina, u oktobru 2011. njih dvoje  su potvrdili da su zajedno, a venčali su se bez medijske halabuke 2012. godine. Imaju troje dece.

7. Viktorija i Dejvid Bekam

Dejvid i Viktorija su se upoznali na humanitarnoj fudbalskoj utakmici u Mančesteru, gde je buduća gospođa Bekam popila malo više. Godinu dana posle, u januaru 1998., tokom konferencije za medije, objavili su da su vereni, a venčali su se u junu 1999. Imaju četvoro dece.

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Feb 14, 2019 at 6:48pm PST

8. Džastin Timberlejk i Džesika Bel 

Džastin i Džesika upoznali su se početkom 2007. na zabavi na koju je ona došla, a koju je pevač organizovao za svog prijatelja. Džastin je od prijatelja dobio njen broj i u maju 2007. godine objavili su da su u vezi. Nakratko su se razišli 2011. godine, ali je on u decembru te godine zaprosio tokom putovanja u Montanu. Venčali su se u Italiji u oktobru 2012. i imaju sina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Njima je ljubav sveta: Poznati parovi koji su opstali zajedno FOTO

Izvor: B92, 23.Jan.2020

Oni su dokaz da ljubavi ima i u Holivudu...Zbog načina na koji žive, glamura, slave i novca, veruje se da je ljubav teško održati među poznatim ličnostima...Međutim ima parova koji to demantuju i dokazuju da je ljubav i te kako moguća u svetu bogatih i slavnih...Ovo su neki poznati parovi koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.