NAUČITE DA UGODITE SEBI! Uz OVIH par koraka vaša koža će biti NEGOVANA, a i potpuno ćete se OPUSTITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAUČITE DA UGODITE SEBI! Uz OVIH par koraka vaša koža će biti NEGOVANA, a i potpuno ćete se OPUSTITI!

Za kraj nedelje priuštite samo vreme za sebe - efekti su neprocenljivi!

Poslednji dan u nedelji odlična je prilika da odvojite vreme za sebe i da se posvetite malim ritualima koji će vas relaksirati. Nega lica i tela, osim što će učiniti da izgledate bolje i dati vam energiju za sve što vas čeka u predstojećoj radnoj nedelji, itekako će uticati na vašu sreću i samopouzdanje. Mada možda mislite da kada sa kupkom ili čišćenje lica nemaju nikakve veze sa kvalitetom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vašeg života, činjenica je da se sreća krije u malim stvarima. Stoga, čak i najmanja sitnica, koju možete danas uraditi za sebe, učiniće da se osećate dobro tokom čitavog dana dok će nežna koža i lep izgled, koji ćete postići negom, znatno uticati na nivo vašeg samopouzdanja. Da biste se osećali i izgledali dobro, imamo nekoliko predloga za vas.,

Izdvojte vreme da pažljivo očistite kožu lica, vrata i dekoltea. Dok to radite blago masirajte te regije tela, a potom ih nahranite dobrim serumom ili hidrantnom kremom. Vaša koža biće vam zahvalna na tome.

Ako ste dovoljno ambiciozni, možete se poslužiti nekom noćnom maskom, koju ćete naneti pre spavanja i ostaviti da deluje preko noći, a možete koristiti i obične maske koje deluju na dubljem nivou kože nego kreme i izvlače iz nje nečistoće, revitaliziraju umornu kožu i čine da ona izgleda punije i čvršće.

Sa prvim hladnim danima usne obično počinju da se suše i potrebna ima je posebna nega. Da biste se oslobodili izumrelih čelija, uradite piling koji možete napraviti uz pomoć morske soli i malo maslinovog ulja. Nakon što utrljate, a potom i isperete piling, nanesite balzam za usne u nešto debljem sloju.

Fizičke vežbe podstiču lučenje endorfina (hormona sreće) pa će vam organizam biti zahvalan ukoliko odlučite da uradite čak i najkraći trening. Ne morate da idete u teretanu, dovoljno je da na Jutjubu pronađete odgovarajuće instrukcije. Ukoliko niste u kondiciji, veliku razliku u vašem raspoloženju učiniće i desetominutne vežbe zagrevanja.

Opuštanje u kadi jedan je od najefikasnijih vidova relaksacija. Dobro je poznata činjenica da voda deluje umirujuće, a u kombinaciji sa mirišljavom kupkom, vaše kupatilo može postati pravi spa centar u kome ćete se pripremiti za sve što vas očekuje tokom predstojeće radne nedelje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.