NAKON KONCERTA, NATAŠI SE JAVIO ZDRAVSTVENI PROBLEM: Obratila se fanovima i zabrinula sve! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON KONCERTA, NATAŠI SE JAVIO ZDRAVSTVENI PROBLEM: Obratila se fanovima i zabrinula sve! (FOTO)

Mora bolje da se čuva.

Nakon uspešnog koncerta u Areni, Nataši Bekvalac je još jedino ostalo da sumira utiske i uživa u tom osećaju koji je i dalje drži. Ipak, koliko god je imala satisfakciju od celokupnog događaja, zbog priprema, stresa i svega ostalog što je išlo uz njen koncert, ona se malo više iscrpela, što je imalo posledice na njeno zdravlje.

- Prezahvalna sam. Eto htedoh sada da napisem nešto i opet se zahvalim na svemu što sam doživela proteklih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko meseci u procesu rada sa genijalcima, ali ja sam još uvek u nekom stanju šoka, danas sam dobila i temperaturu od ovog osećaja koji je vredan svake žrtve, tereta, pritiska, stresa, neizvesnosti, svake svađe i nervnih slomova koji smo doživljavali svi na dnevnom nivou zbog koncerta. Moje srce nije moglo da izdrži Arenu 2, to sam rekla još pre mesec dana, ali postoji ideja da koncert S.O.S.ZA LJUBAV nastavi da živi regionalno... Šta mislite o tome - napisala je Nata na Instagramu.

14.02. Prezahvalna sam .Eto htedoh sada da napisem nesto i opet se zahvalim na svemu sto sam dozivela proteklih nekoliko meseci u procesu rada sa genijalcima ali ja sam još uvek u nekom stanju šoka,danas sam dobila i temperaturu od ovog osećaja koji je vredan svake zrtve,tereta,pritiska,stresa,neizvesnosti ,svake svadje i nervnih slomova koji smo dozivljavali svi na dnevnom nivou zbog koncerta🥴Moje srce nije moglo da izdrzi Arenu 2 to sam rekla jos pre mesec dana ali postoji ideja da koncert S.O.S.ZA LJUBAV nastavi da živi regionalno...šta mislite o tome?❤@kristinabekvalac @tanjamrkic @sarovicmilos @zigasotlar @tragofficial @alenstajic @mikiskaric @dragankecman @atomkaatomka @saskakarac

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 16, 2020 at 10:44am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.