NAJVEĆA ZABLUDA O ISHRANI! Maslinovo ulje i MRŠAVLJENJE ne idu zajedno, a EVO i zašto je to tako!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆA ZABLUDA O ISHRANI! Maslinovo ulje i MRŠAVLJENJE ne idu zajedno, a EVO i zašto je to tako!

Važno je informisati se na vreme.

Maslinovo ulje je vrlo zdravo i uvek je dobrodošlo u ishrani, a njegov glavni sastojak je mononezasićena oleinska kiselina koja ga čini najzdravijom masnoćom. Ipak, i kod konzumacije maslinovog ulja treba biti oprezan, naročito ako želimo smršati.

IZAZIVA SLEPILO! Ukoliko nosite SOČIVA, ove INFEKCIJE treba da se ČUVATE!

Deluje kao obična devojka, ali ona dobija nesnosne plikove zbog nečeg što SVI radimo! (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Maslinovo ulje mnogima je izbor kada žele smršati o njime zamenjuju druga ulja smatrajući da sadrži manje kalorija. Međutim, istraživanja pokazuju kako je verovanje da je maslinovo ulje dobro za mršavljenje jedna od najvećih zabluda o ishrani.

- Maslinovo ulje je izvrsna namirnica, najbolja masnoća koju poznajemo, no kao i druge masnoće vrlo kalorična. Minimalna dnevna količina masnoća je 10 grama (2 kafene kašičice) što daje 90 kalorija. Svako ko želi smršati trebao bi se držati ovog pravila, a salate nikako uljiti, govori stučnjak iz ove oblasti.

ONI JEDU SAMO VOĆE I TO OPALO: Evo kako IZGLEDAJU i ŠTA o tome imaju da KAŽU! A lekari...

UMOR, BOLOVI, MASNE NASLAGE: Ovo su SIMPTOMI da u telu imate UPALNE procese, a sve VODI ka OZBILJNIJOJ dijagnozi!

Dakle, maslinovo ulje ne smije se koristiti pretjerano, ali dobra je vijest da za razliku od biljnog ulja ili masti, ima nisku razinu kolesterola (loših masnoća). Isto tako, maslinovo ulje je snažan antioksidant visoke hranjive vrijednosti na kojem će vam tijelo biti zahvalno. Važno je samo koristiti ga umjeren

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VAŽNIJA NEGO ŠTO MISLITE! 10 namirnica koje ČISTE jetru i UBRZAVAJU sagorevanje kalorija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018

Obratite pažnju...Šta god tokom života pojedemo i popijemo prolazi kroz našu jetru. Upravo zbog toga ovaj organ trpi i upija sve naše loše prehrambene navike i svojim radom štiti naše telo. Želite li učiniti dobru stvar za svoje telo, a time i za svoju jetru saznajte kako je održati zdravom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.