NAJDIRLJIVIJI MOMENAT: Dragana Džajić otkrila ŠTA joj je bilo najemotivnije na venčanju! Sa njenim ocem...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJDIRLJIVIJI MOMENAT: Dragana Džajić otkrila ŠTA joj je bilo najemotivnije na venčanju! Sa njenim ocem...

Dan za pamćenje...

Dragana Džajić, lepa i uspešna naslednica fudbalske legende Dragana Džajića, prošle subote izgovorila je sudbonosno "da" i na večnu ljubav se zavetovala svom izabraniku Milošu Ivanoviću, bratu Ane Ivanović.

Gala svadbeno veselje bilo je u priličeno u jednom prestoničkom hotelu, gde se sjatilo 250 odabranih VIP zvanica - sam krem srpske javne scene svedočio je polaganju bračnih zakletvi mladenaca, a na fešti koja je u medijima proglašena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svadbom decenije služila su se najskuplja pića i hrana, dok su goste zabavljale neke od najvećih muzičkih zvezda sa ovih prostora. Pompa oko svadbe Džajićeve i Ivanovića i dalje traje, a tri dana posle romantične ceremonije Dragana Džajić podelila je svoje prve utiske ekskluzivno za Pink.rs.

Dragana, kakvi su utisci posle svadbe?

- Utisci su zaista divni! Atmosfera je bila pozitivna, kao i svi prisutni. Sve je proteklo kako smo zamislili i drago nam je da su svi uživali i da su svi igrali do kasno u noć.

Posebno je emotivno bilo kada vas je otac Dragan odveo do Miloša. Da li je bilo i suza u tom trenutku?

- Bio je to jedan od emotivnih momenata te večeri, kao i ples sa mojim ocem koji je moja najveća podrška, ali nije bilo suza.

Miloša i vas je posebno dirnuo nastup vašeg porodičnog prijatelja Zdravka Čolića! Da li je vaša želja bila da otpeva čuveni hit "Ti si mi u krvi"?

- Čola je veliki prijatelj moje porodice. Velika je čast slušati Čolu i hvala mu neizmerno što je otpevao za nas njegov čuveni hit, evergrin "Ti si mi u krvi".  On je predivan čovek i pre svega istinska zvezda, a "Ti si mi u krvi" je poklon iz velikog Čolinog srca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.