NAJBLIŽI MOJ: Požalio mi se da mu p*nis više NE RADI, ja sam htela da proverim. Ne kajem se, ALI...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2017, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBLIŽI MOJ: Požalio mi se da mu p*nis više NE RADI, ja sam htela da proverim. Ne kajem se, ALI...

Tajna ispovest posle koje više ni jedno od njih dvoje neće biti isti...

Pre neke dve godine, sedela sam na poslu kada mi je stigla poruka od jednog dugogodišnjeg i jednog od najboljih prijatelja. Taj sjajni mladić od 20 i nešto godina imao je rak testisa, zbog čega je jedan testis morao da hirurški odstrani.

U nedeljama koje su usledile, menjao se njegov odnos prema toj situaciji - jednog dana uopšte nije hteo da razgovara o tome, sledećeg me je pitao kako će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojke reagovati kada vide da ispod penisa ima samo jedan testis. Naravno, on mi je vrlo drag prijatelj i poželela sam da mu sasvim iskreno kažem svoje mišljenje - žena koja ga je zaista vredna neće ni trenutka razmišljati o tome, ali verovatno će se susretati i sa ženama koje će činjenicu da se bori sa rakom kao i da ima jedan testis manje smatrati neprihvatljivom kod partnera.

via GIPHY

Šest meseci je prošlo od tih naših razgovora. Moj prijatelj je u međuvremenu prošao kroz operaciju, kancer mu je odstranjen i manje-više srećno je nastavio da pliva kroz život. Svratila sam jedne večeri do njega i pričali smo o tome kako se bori sa tom novom situacijom.

A onda mi je rekao da nije siguran da li mu testis i penis i dalje "rade".Ubeđivala sam ga da moraju da rade jer toliki muškarci normalno nastavljaju život nakon tih operacija, ali on je bio totalno van sebe. Bio je u stisci sa vremenom, novcem, selidbom i zdravljem i seks mu je, kaže, bio poslednja stvar na pameti. A da i ne govorimo o nervozi koju je osećao zato što treba da se skine i pokaže da mu jedan testis fali.

I onda sam rešila da ja sa njim proverim da li mu oprema i dalje radi. Bilo je to delom i zato što sam prethodno gotovo 10 godina bila zaljubljena u njega, i kada mi se napokon ostvarila davna želja da spavam sa njim, čak i sada kada više nisam bila zaljubljena u njega, morala sam da je iskoristim.

via GIPHY

Seks je bio fantastičan, iako je on u početku bio više nego zbunjen. Pretpostavila sam da će biti tako jer se po prvi put nakon operacije skidao pred nekim, a ja sam se trudila da budem puna podrške i uskoro se potpuno opustio i priuštio mi seks o kakvom sam maštala kad god sam u proteklih deset godina mislila o njemu.

I bilo je na neki način predivno kada sam videla olakšanje i sreću na njegovom licu kada smo ustanovili da mu oprema radi kao i pre operacije. Bila sam srećna i što je moj prijatelj imao toliko poverenja u mene da mi poveri svoju najveću nesigurnost. I ovo pišem da bih rekla muškarcima koji prolaze kroz istu stvar ali i ženama koje će sa njima spavati da sve i dalje radi kao podmazano i da nećete ni primetiti razliku. Muškarac sa jednim testisom je podjednako muževan, seksi i dobar u krevetu kao i svaki drugi.

via GIPHY

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.