NABIJA KOMPLEKSE ŽENAMA brutalnim izgledom na Instagramu, a kad je greškom objavljena fotografija BEZ FOTOŠOPA sve je palo u vodu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 18:59

NABIJA KOMPLEKSE ŽENAMA brutalnim izgledom na Instagramu, a kad je greškom objavljena fotografija BEZ FOTOŠOPA sve je palo u vodu!

"Njen tim daje sve od sebe da ta slika nestane sa interneta."

Na internetu je osvanula neobrađena fotografija Kloi Kardašijan, a njen tim daje sve od sebe da ta slika nestane sa interneta.

Naime, društvene mreže gore zbog fotografije rijaliti zvezde koju je proslavio TV format "U korak sa Kardašijanovima", na kojoj ona pozira u tigrastom kupaćem kostimu.

Ono što je zanimljivo je činjenica da fotografija nije retuširana niti obrađena u fotošopu, te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi imaju izuzetno retku priliku da vide telo jedne od sestara Kardašijan bez fotošop intervencija.

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Portal "Page Six" piše da je potvrđeno da je fotografija autentična, ali i i da su kopije fotografije uskoro počele da nestaju sa interneta zbog pretnji sestara Kardašijan.

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

- Fotografija Kloi je snimljena tokom jednog porodičnog okupljanja i greškom ju je objavio jedan od asistenata, bez autorizacije - stoji u saoštenju koje je stiglo američkim medijima, a koje potpisuje Trejsi Romulus, šefica marketinga KKW Brandsa.

- Kloi na fotografiji izgleda prelepo, ali reč je o pravu vlasnika autorskih prava da želi uklanjanje slike koja nije namenjena objavljivanju - dodali su.

You're beautiful, you don't need it photoshop please love yourself @khloekardashian I love Khloe the second picture pic.twitter.com/wxSBRSUX15

— JL (@JRoRo17) April 6, 2021

I dok jedni podržavaju Kardašijanovu, poručujući joj da "ima potpuno pravo da ukloni spornu fotografiju sa svih sajtova", drugi ukazuju na to da "nabija komplekse ženama savršenom figurom i zarađuje na tome, a u stvarnosti je sasvim prosečna žena kao i one koje pate što ne izgledaju kao ona".

Za više fotografija, pogledajte galeriju:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.