NA PRIRODAN NAČIN dovedite liniju do SAVRŠENSTVA: Trodnevna dijeta sa medom će vam pomoći u tome

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA PRIRODAN NAČIN dovedite liniju do SAVRŠENSTVA: Trodnevna dijeta sa medom će vam pomoći u tome

Ne preskačite dnevnu dozu...

Dijete su kranja mera za mršavljenje. Nema lepšeg načina da skinete kilograme i da promenite figuru brzo i sa minimalno truda. To je moguće sa dijetom sa medom.

Režim ishrane sa medom nije dugo, ali je rezultat više nego zadovoljavajući. To je način da čovek uživa i da promeni figuru za kratko vreme. Međutim, memojte se zaluđivati – režim, iako kratak i težak iziskuje volju i odanost.

U dijeti sa medom se uzima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pčelinji, najbolje domaći med. Što je sastojak čistiji, brže ćete videti rezultate. Ovo je jedna od definitivno najlakših dijeta. Važno je da zapamtite.

U jednoj čaši meda se nalazi velika količina kalorija. U njemu nema masnoće. Količina belančevina je oko gram. Kada se uzima često i u malim količinama on zasićuje zahvaljujući mnogim vitaminima i mineralima u svom sastavu.

Dijeta sa medom je usmerena na prečišćavanje tela od svega nepotrebnog i što je otrovno za njega. Kada izabaci toksine, on se oslobaća i brzo gori višak masti. Ovaj hranjivi plan vodi do stoprocentne promene – dovoljno je da pratite sledeća pravila.

Dijeta sa medom traje 3 dana. Dnevna doza je sledeća – 2 supene kašike čistog pčelinjeg meda rastvorite u čaši tople vode. Promešajte dobro i popijte. To je jedino što možete da uzimate.

Jednostavno za pripremu piće se pravi sva tri dana. Dnevno možete uzeti ukupno 150 g meda. Kombinujte sa što je moguće više vode.

Za vreme ova tri dana, dozvoljen je unos čaja od biljaka. Dijeta je odgovarajuća samo za zdrave ljute. Osim čaja, vode i meda zabranjeni su svi ugljeni hidrati, meso, teška hrana i mlečni proizvodi.

Nakon kraja dijete sa medom, sastojke unosite u meni postepeno. Sledeća tri dana uzimajte samo supe i laganu hranu. Poslednje u meni dodajte belo pileće meso bez kožice.

Mesec dana nakon dijete treba da izbegavate prženu hranu. To je poželjno zbog rizika od jo-jo efekta. Ako pratite sve do sada navedeno, stari kilogrami se nikada neće vratiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.