Muškarci u Srbiji su je OBOŽAVALI: Sigal je oženio kao lepoticu, a onda je preterala sa hirurgijom i danas izgleda OVAKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci u Srbiji su je OBOŽAVALI: Sigal je oženio kao lepoticu, a onda je preterala sa hirurgijom i danas izgleda OVAKO

Iznenadićete se!

Ona u crvenoj haljini iznad tunela je bila pojam seksepila. Keli Lebrok je ulogom u filmu "Lady in red" mamila muške uzdahe, bila je sinonim za fatalnu ženu.

Bila je gospodarica VHS kaseta osamdesetih godina i, pored Sabrine, san svih muškaraca. Ovom ulogom se za kratko vreme upisala u listu najseksepilnijih žena u istoriji.

Nije pokazala neki poseban glumački kvalitet, ali lepotom je uspela da se održi u vrhu filmske industrije. Udala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se 1984. godine za Viktora Draja, a ljubav je trajala dve godine.

Onda je 1987. godine ušla u brak sa Stivenom Sigalom. Upoznali su se na snimanju filma. Brak je trajao sve do 1996. godine i sa Stivenom je dobila troje dece. Razišli su se u veoma lošim odnosima. Međutim, Keli se udala opet, pa je danas je u braku sa Fredom Štekom.

Danas Keli ima 58 godina, majka je četvoro dece i izgleda ovako:

Mnogi joj zameraju previše estetskih zahvata, ali ona ne haje.

A post shared by Kelly Le Brock (@thekellylebrock) on Dec 21, 2018 at 4:27pm PST

A post shared by Kelly Le Brock (@thekellylebrock) on Sep 18, 2018 at 8:41am PDT

A post shared by Kelly Le Brock (@thekellylebrock) on Jun 23, 2018 at 10:07pm PDT

A post shared by Kelly Le Brock (@thekellylebrock) on Dec 3, 2017 at 3:54pm PST

A post shared by Kelly Le Brock (@thekellylebrock) on Apr 3, 2017 at 11:43am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.