Moj dečko ima PROBLEM sa EREKCIJOM, ne želi da budemo intimni i to TRAJE već godinu dana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 21:02

"Moj dečko ima PROBLEM sa EREKCIJOM, ne želi da budemo intimni i to TRAJE već godinu dana!"

Očajna žena tražila pomoć.

Britanska kolumnistinja "Dir Didri" je specijalista za rešavanje složenih intimnih pitanja. Ovoga puta obratila joj se žena čiji muškarac ne može da doživi erekciju.

Dečko i ja smo u vezi tri godine, a on poslednjih godinu dana ne mohže da doživi erekciju. Ja imam 39, a on 43 godine. Sve je krenulo nizbrdo kada je uzeo vijagru prošle godine.

Pored svega ovoga imao je nekoliko afera sa muškarcima koje mi je priznao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali tvrdi da je u prethodnih godinu dana bio veran. Znam da me laže, ne želi ni da mi se približi. Zbog svega se osećam ružno i nepoželjno.

Didri je odgovorila: Postoji mnogo razloga zašto muškarci gube erekciju. U slučaju vašeg dečka je očigledno da on ne želi više da bude sa vama, a vi morate da gledate sebe i svoje psihičko zdravlje. Najbolje bi bilo da što pre izađete iz te veze.

Vi niste krivi za njegove afere, čak naprotiv, zbog toga biste trebali da prekinete sve, a ne da se preispitujete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.