Moćni RECEPT NAŠIH BAKA za UKLANJANJE SVIH FLEKA: Uz pomoć ovog trika opraćete i najotpornije mrlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 14:02

Moćni RECEPT NAŠIH BAKA za UKLANJANJE SVIH FLEKA: Uz pomoć ovog trika opraćete i najotpornije mrlje

Skida čak i sa najprljavijih krpa

Uporne fleke svima zadaju noćne more, posebno ako pričamo o kuhinjskim krpama, dečijoj odeći.

Na svu sreću, postoji sačuvan starinski recept, recept koji su koristile naše bake i uspevale da se izbore i sa najotpornijim mrljama i sa odeće i sa krpa.

Neki od recepata iz davnina su vrlo neobični. Na primer, za pripremu sredstva za izbeljivanje možete upotrebiti obično jestivo ulje.

Iako ono samo po sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može naneti štetu, zajedno sa drugim komponentama daje potrebnu reakciju i postaje novi proizvod, koji savršeno čisti prljavštinu i masnoću.

Potrebno vam je: 

Postupak

Zagrejte lonac vode, da prokuva. Isključite. U vodu dodajte suncokretovo ulje. Dodajte zatim izbeljivač i prašak za veš.

Pomešajte sve sastojke i u taj rastvor ubacite krpe. Poklopite lonac. Pustite da se voda ohladi.

Zatim možete da izvadite i isperete krpe, ali biće još bolje da ih potopite u čistu vodu i ostavite da odstoje nekoliko sati.

Rezultat će biti izvanredan!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.