Mnogi su mislili da je FANTOM, a sada ga je POLJUBILA PRED SVIMA: Srpska voditeljka dohvatila muža BIZNISMENA i to kako

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogi su mislili da je FANTOM, a sada ga je POLJUBILA PRED SVIMA: Srpska voditeljka dohvatila muža BIZNISMENA i to kako

"Ne menjajte se da biste se svideli ljudima."

Nekadašnja voditeljka, pevačica i učesnica rijalitija Ena Popov sedam godina uživa u ljubavi sa nevenčanim suprugom Nenadom Čankom sa kojim je 2015. godine dobila stariju ćerku Riju, a potom 2017. i mlađu Milu. Ljubav je dugo krila, verovatno poučena iskustvom koje je u prošlosti imala sa Markom Miljkovićem, kada je njihova veza bila javno eksponirana.

Mnogi su upravo iz ovog razloga Nenada nazivali potpunim fantomom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve dok Ena nije počela da fotografiše, potom i objavljuje fotografije, ali i dok se Nenad nije pojavio sa njom prvi put na događaju.

Nakon što su se pojavili zajedno, Ena redovno godinama unazad objavljuje porodične fotorafije, a tako je i ovaj put bilo kada je svog supruga narodski rečeno “dohvatila”, kako bi ga poljubila pred svima.

- Ne menjajte se da biste se svideli ljudima. Butite prirodni i pravi ljudi će vas voleti - napisala je Ena na društvenim mrežama dok je u zagrljaju svog voljenog supruga.

A post shared by Ena Popov (@enapopov) on Nov 4, 2019 at 4:49am PST

Inače, Ena je odustala od muzičke karijere i posvetila se voditeljskoj, te je radila na radiju, ali i na RTV Vojvodina, gde i dalje vodi emisiju “Mustre”. Pored toga, bavi se i modom i već nekoliko godina ima svoju liniju kupaćih kostima. Nenad Čanak je biznismen.

Објава коју дели Ena Popov (@enapopov) дана 2. Нов 2018. у 10:12 PDT

Објава коју дели Ena Popov (@enapopov) дана 1. Нов 2018. у 3:56 PDT

Објава коју дели Ena Popov (@enapopov) дана 8. Окт 2018. у 2:32 PDT

Објава коју дели Ena Popov (@enapopov) дана 29. Сеп 2018. у 12:57 PDT

Објава коју дели Ena Popov (@enapopov) дана 22. Јан 2018. у 3:48 PST

ŠOK SNIMAK: Miki BAHATO rasterao novinare, neće više da bude javna ličnost! Pokrenuo NOVI POSAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.