Mlad MESEC SINOĆ doneo HAOS! Dobro se PRIPREMITE za BURAN period, pun nervoze i OGROMNIH PROMENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 18:33

Mlad MESEC SINOĆ doneo HAOS! Dobro se PRIPREMITE za BURAN period, pun nervoze i OGROMNIH PROMENA!

Ovako nešto nije zabeleženo dugo!

U toku noći 11. februara mlad Mesec je ušao u Vodoliju i izazva velike promene na astrološkom planu. Reč je o astrološkom događaju koji nije zabeležen još od 1962. godine, ako se uzme u obzir položaj planeta.

Mlad Mesec označava početak novog ciklusa, u znaku Vodolije, pa će u fokusu biti društvene aktivnosti, projekti, pokušaji i početak novih prijateljstava, poslova i novih ljubavi.

Ovo je vreme tokom kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi trebalo da rešavamo probleme koji zahtevaju da izađemo iz zone komfora i prekinemo neke životne navike i odnose, da na budućnost gledamo sa potpuno novom i pozitivnom perspektivom i vizijom. Sa ovom energijom Vodolije imamo šansu da napravimo velike promene u životu. Vreme je da pogledamo sebe, svoj život i prioritete.

Ceo februar je u broju sedam, tako da će nakon ovog mladog Meseca biti naglašeni emotivni strahovi kod žena i kod muškaraca. Ovaj period predstavlja sukob muškog i ženskog principa, koji donose razvode, raskide, emotivne krahove, ograničenja, blokade i presude. Svi su željni vazduha i prostora kako bi moglai da dišu, a sa druge strane period pred nama može da donese ulazak novih ljudi u život i to neočekivano brzo, što dalje vodi ka oslobođenju i otkrivanju sebe kroz druge.

Jednom rečju spremite se za revoluciju, koja podstiče socijalnu interakciju i razgovore sa prijateljima, porodicom, partnerima koji pomažu da bolje razumemo sebe i druge.

Mlad Mesec u Vodoliji, donosi potrebu za emocionalnom slobodom. Upravo iz razloga što je ovaj dana, dan sa najviše planeta u Vodoliji, čak šest planeta u petoj kući (Sunce, Mesec, Venera, Merkur, Jupiter i Saturn) kuća koja označava partnerske odnose, način na koji vodimo i dajemo ljubav, donosi snažnu energiju oslobođenja. Ovaj period je neočekivan, buran, nervozan, zato se dobro pripermite.

Ono što je preporuka je da se ne brinete, već da budete odlučni, istrajni i ambiciozni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.