Mini Maus dobila zvezdu na Bulevaru slavnih, 40 godina posle Mikija

Izvor: Savršena.com, 23.Jan.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mini Maus dobila zvezdu na Bulevaru slavnih, 40 godina posle Mikija

Čekala je 90 godina i gledala kako je pretiču brojni muški likovi i Diznijeve princeze, ali u ponedeljak je Mini Maus konačno dobila zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.
Lik mišice Mini prvi put se pojavio 1928. u filmu Parobrod Vili. Njen filmski partner Miki Maus svoju bronzanu zvezdu na Bulevaru slavnih dobio je još daleke 1978.
Bilo je potrebno još 40 godina da mu se Mini, koja se pojavila u više od 70 crtanih filmova, pridruži na Bulevaru slavnih.
“U >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << pravom holivudskom maniru ona je sjajno glumila, a Miki je odneo svu slavu”, rekao je izvršni direktor kompanije Volt Dizni, Bob Ajger na svečanosti kojom je otkrivena 2627. zvezda na Bulevaru.
MEGA “Nakon 90 godina u šoubiznisu svakako je vreme za tvoju zvezdu”, poručio je Ajger.
Ceremoniji je prisustvovala i pevačica Kejti Peri, kao i mišicin partner Miki.

Nastavak na Savršena.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.