Mesi je imao sreće: Ovo je žena koju voli od svoje pete godine

Izvor: B92, 20.Jun.2018, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi je imao sreće: Ovo je žena koju voli od svoje pete godine

Žene fudbalera uvek su vruća tema medija i tračeva, a pogotovo kada oni dosežu vrhunac u karijeri. Često su i one na meti kritike, kao žene koje ništa ne rade, koje žive nezasluženo lagodno... a ovih dana sve oči uprte su baš u njih. Međutim, jedna ljubavno-fudbalerska priča uvek zauzima posebno mesto. To je "slučaj" jednog od najboljih fudbalera sveta Lea Mesija.

Leo Mesi je svoju ljubav pronašao još u detinjstvu. Imao je, za razliku od mnogih, sreće da još kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dečak upozna svoju suprugu Antonelu Rokuco, sa kojom je u braku od prošle godine, a u ljubavi su još "od pelena".

Naime, poznato je da se njih dvoje poznaju još od malih nogu, a navodno su počeli da se zabavljaju još u vreme srednjoškolskih dana.

Neki izvori tvrde da je Leo s devet godina hteo da mu ona postane žena, pa joj je često pisao ljubavna pisma.

Za razliku od ostalih fudbalera, Mesi nikad nije bio zavodnik i nije menjao devojke, a Antonela je prva i jedina žena u njegovom životu.

A javnost je Antonelu upoznala 2008. godine. Tada je počelo neviđeno interesovanje za nju, kao ženu koja je zavela najboljeg fudbalera "Barselone".

Antonela je studirala stomatologiju, od koje je odustala da bi upisala studije komunikologije.

Ni to joj nije išlo, pa se najzad odlučila za karijeru manekenke.

Ipak, ona nikako ne voli medije i stalno odbija intervjue. Nije aktivna na društvenim mrežama, a jedino na Instagramu povremeno objavljuje fotografije s mužem i sinovima.

Njihova ljubavna priča krunisana je 2012. godine kada su dobili prvog sina Tijaga, a tri godine kasnije rodio se Mateo.

Par je ove godine dobio i trećeg sina Kiru, a fanovi "Barselone" i argentinske reprezentacije su presrećni zbog "malih Mesija" koji će možda poći tatinim stopama.

Zanimljivo je i da su se Leo i Antonela venčali tek prošle godine u rodnom Rosariju u Argentini.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neviđeni srećnik: Ovo je žena koju Mesi voli od svoje pete godine

Izvor: Story, 20.Jun.2018

Leo Mesi je svoju ljubav pronašao još u detinjstvu. Imao je, za razliku od mnogih, sreće da još kao dečak upozna svoju suprugu Antonelu Rokuco sa kojom je u braku od prošle godine, a u ljubavi su još “od pelena”. Naime, poznato je da se njih dvoje poznaju još od malih nogu, a navodno su .. The...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.