Megan Markl pokrenula trend zbog kojeg mnoge žene trpe bol, i mnogo je bizaran!

Izvor: Prva.rs, 12.Jun.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megan Markl pokrenula trend zbog kojeg mnoge žene trpe bol, i mnogo je bizaran!

Pegice nisu ništa novo, ali izgleda su one na licu Megan Markl toliko posebne i lepe da su uticale na mnoge žene širom sveta da ih tetoviraju, ne bi li što više ličili na novopečenu vojvotkinju od Saseksa.
Megan ne krije da obožava svoje prirodne pegice koje ima celog života i koje je ponosno pokazala i na venčanju. Više puta je izjavila kako je uvek razočara kada časopisi fotošopiraju njene "mane" koje ona smatra vrlinama i koje je izdvajaju iz jednolične mase. Iako se mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << svojih pegica žele rešiti, postoji veliki broj žena koje su poludele baš za njima i to u trenutku kada su videle Megan na kraljevskom venčanju.
Gabrielle Rainbow, tattoo umetnica iz Atlante rekla je da se u njenom salonu traži termin više baš za tetoviranje pegica za koje se koristi polutrajna boja. Sam postupak traje tri sata i košta oko 250 dolara, a pegice što više vremena prođe izgledaju sve bolje i bolje jer blede i poprimaju sve prirodniji izgled.


Ipak, Gabrielle upozorava da se ovo tetoviranje mora izvršavati s velikom merom opreza jer, ako se igla pritisne prejako u kožu, konačan rezultat može izgledati kao gomila malih ožiljaka ili pak mitesera koje verujemo da niko ne želi, piše index.hr.
Tetovirane pegice u potpunosti izblede tek posle tri godine što je još jedan od razloga zašto bi devojke pre odluke na tako nešto najprije treba da istraže rad raznih tattoo majstora.



Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.