Megan Markl imala AFERU sa ovim GLUMCEM? Sada se oglasio ON i ISPRIČAO svoju stranu PRIČE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 18:10

Megan Markl imala AFERU sa ovim GLUMCEM? Sada se oglasio ON i ISPRIČAO svoju stranu PRIČE

Rekao šta mu je na duši.

Britanski pevač, tekstopisac i glumac, 32-godišnji Maks Džordž, odlučio je da napokon progovori o navodnoj aferi koju je imao sa bivšom glumicom, 39-godišnjom vojvotkinjom od Saseksa, Megan Markl. Naime, iako je trenutno u srećnoj vezi sa rijliti zvezdom Stejsi Gigs, prošle godine u medijima su počele kružiti informacije kako su Max i Megan imali aferu nakon što se supruga princa Harija razvela od prvog supruga, filmskog producena Trevora Engelsa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kako bi stao na kraj glasinama, Maks je sada ispričao svoju stranu priče.

- Ne znam odakle to. Pročitao sam nešto tokom vikenda, ali pročitao sam i da je tražila Engleza. Ne znam zašto joj to trenutno čine. Sa moje strane nije bilo ništa - rekao je bivši član grupe "The Wanted" prilikom gostovanja u jutarnjem programu. Takođe, Maks je demantovao i glasine kako mu je Megan u tom periodu kada je tražila dečka Engleza slala poruke.

A post shared by Max George (@maxgeorge) on Oct 26, 2020 at 2:50am PDT

Podsećamo, Megan je prvi brak sa filmskim producentom prekinula 2013. godine, nakon dve godine zajedničkog života. Bivša glumica u to je vreme navodno pod svaku cenu želela imati Britanca za sledećeg dečka pa je, preko zajedničkih prijatelja, otišla na slepi spoj sa tri godine mlađim britanskim princem Harijem. Par je ubrzo vezu i službeno potvrdio, a 2018. godine i okrunio brakom. U maju prošle godine na svet je stiglo njihovo prvo dete, sin Arči Harison sa kojim od maja ove godine žive u Americi.

A post shared by Max George (@maxgeorge) on Oct 21, 2020 at 12:35pm PDT

Sa OVIM PROBLEMOM ste se sigurno nekada susreli: Otkrivamo TRAJNO REŠENJE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.