Megan Foks deluje kao zaljubljena tinejdžerka, zar ne? FOTO

Izvor: B92, 01.Okt.2020, 13:58

Megan Foks deluje kao zaljubljena tinejdžerka, zar ne? FOTO

Megan Foks i Mašin Gan Keli se uopšte više ne kriju. Uživaju u svojoj ljubavi kao dvoje tinejdžera.

Njih dvoje su viđeni kako uživaju u romantičnoj večeri, a mnogli su ih videli kako se histerično smeju dok su odlazili. Megan je čak u rukama imala cveće.

Pretpostavlja se da su se ovo dvoje upoznali na snimanju njegovog spota još dok je bila u braku sa Brajanom Ostinom Grinom koji je od nje stariji 12 godina.

Glumica iz bivšeg braka ima troje dece.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NIKAD SREĆNIJA! Jedna od najlepših žena sveta, nakon RAZVODA svaku priliku provodi sa NOVIM DEČKOM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 10:35

Ljubav cveta...Glumica Megan Foks nakon što se razvela od 12 godina starijeg supruga Brajana Ostina Grina s kojim je bila u braku 10, viđena je s pevačem Mašin Gan Kelijem. .. Njih su dvoje primećeni kako uživaju u romantičnoj večeri, a mogli su ih videti kako su raspoloženi i da ne skidaju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.