Medicinsku sestru napali zbog neprikladne uniforme koju nosi u bolnici

Izvor: B92, 21.Okt.2021, 11:34

Medicinsku sestru "napali" zbog neprikladne uniforme koju nosi u bolnici

Medicinska sestra i Tiktokerka Džordan @jordannnagelrn je na svom nalogu ispričala svojim pratiocima "situaciju" na poslu koja se odnosila na njenu uniformu.

U toku poslednjeg pregleda pacijenta koji je uskoro trebalo da bude otpušten iz bolnice, doživela je neprijatnost od njegove supruge koja ju je napala da "seksualizuje" uniformu medicinske sestre.

Tog dana je Džordan nosila unifornu jarkocrvene boje koje je, istina, nešto uža od uobičajenog odela za sestre, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali svakako je "zatvorena". Ipak, supruzi njenog pacijenta se to nije dopalo. Rekla joj je da su joj pantalone "preuske" i da bi trebalo da budu "vrećastije". A nije se zaustavila samo na tome. Dodala je i da je upravo takvo oblačenje razlog što pacijenti imaju fantazije o medicinskim sestrama.

Njen video koji je pregledalo više milion aljudi i postao je viralan na Internetu:

"Jedan pacijent je trebalo da bude otpušten i samo je trebalo da mu proverim vitalne funkcije pre otpusta. Njegova žena je bila u sobi i gledala me je. Nosila sam uniformu u "džoging" stilu, koja je nešto uža od 'obične' i koju imam oduvek. Njegova žena je bila u sobi, samo me je pogledala i rekla: 'Pa, te pantalone su veoma zanimljive'", ispričala je Džordan u videu i dodala:

"Bile su jarkocrvene, pa sam rekla: "O, da, veoma je jarka boja, sviđaju mi se', a ona me je pogledala i rekla: 'Ne govorim o boji".

Bila sam zbunjena i, da budem iskrena, ne u potpunosti svesna o čemu je reč, a ona je rekla: "Malo su tesne, zar ne misliš? Zar pantalone ne bi trebalo da budu vrećaste?", nastavila je bolničarka da prepričava ovaj događaj.

"Pogledala sam je i rekala: "Ovo je vrsta koju više volim i mnoge medicinske sestre i tehničari sa kojima radim često je nose', na šta mi je ona odgovorila da su moje pantalone razlog zbog čega medicinske sestre seksualizuju na poslu. Pogledala sam je i rekla: "Pa, iskreno, nikada se nisam osećala seksualno u radnoj odeći", odbrusila joj je Džordan, ali priča se nije na tome završila.

Gospođa je insistirala da je odeća neprikladna.

"Zatim mi je rekla da ako ne želim da me pacijenti seksualizuju, trebalo bi da nosim opuštenije ili vrećaste pantalone. Rekla sam joj:

'Da, zato što je problem u mojoj odeći, a ne u tvom perverznom mužu", ipsričala je Džordan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.