Mama rekorderka: Rodila bebu tešku skoro šest kilograma

Izvor: B92, 30.Apr.2021, 12:18

Mama rekorderka: Rodila bebu tešku skoro šest kilograma

Beba Emilia je došla na svet 16. aprila, a doktori su čak pomislili da mama nosi dve bebe.

Amber Kumberland (21) se iznenadila kad je nakon 20 sati porođaja ugledala svoje dete. Rodila je devojčicu tešku 5840 grama.

Emilia je stigla na svet 16. aprila, a doktori su čak pomislili da Amber nosi dve bebe. Ipak, umesto takvog iznenađenja, porodili su drugu najveću bebu u Velikoj Britaniji. Rekord drži dete rođeno 2012. godine i bilo je teško 6463 grama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Beba je bila toliko velika da su teško mogli da je vide celu jednom ultrazvučnom sondom. Zato su posumnjali da nosim blizance. Imala sam ogroman stomak, svi su ga komentarisali na ulici. Kad sam se porodila, na licima partnera i doktora mogla sam da vidim da su šokirani, a onda su se svi počeli da smeju", prepričala je porodilja britanskim medijima.

Amber je danima pokušavala podstakne porođaj, ali bez uspeha.

"Pojela sam pola kilograma sirovog ananasa, koristila esencijalna ulja i slane kupke, čak i akupunkturu, sve što sam mislila da bi moglo da pomogne. Stomak mi je bio pun strija i na kraju sam se porodila carskim rezom", dodala je novopečena majka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mama rekorderka: Rodila bebu tešku skoro šest kilograma

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2021

Beba Emilia je došla na svijet 16. aprila, a doktori su čak pomislili da mama nosi dvije bebe.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.