MENJA PROFESIJU? OTKRIVAMO: Ova poznata srpska glumica je zagazila u svet mode (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENJA PROFESIJU? OTKRIVAMO: Ova poznata srpska glumica je zagazila u svet mode (FOTO)

Zablistala!

Nakon sjajnih uloga u kojima je pokazala svoj glumački talenat, zvezda serije "Vojna akademija" Jelisaveta Orašanin, prihvatila je novi izazov i to u svetu mode. Naime, ova zgodna dama pozvana je od strane modne agencije "Models  Inc" da bude deo tima Elite Model Look Camp-a, koji je prvi put ove godine priređen u Beogradu u hotelu "Envoy", a po uzoru na Svetski EML Boot Camp koji se održava u nedelji pred svetsko finale ovog modnog izbora.

Učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << EML Boot Camp-a i finalisti Elite Model Look takmičenja, sa velikim aplauzom pozdravili su predavanje Jelisavete Orašanin. Ona je mladim devojkama i momcima govorila o važnosti javnog i scenskog nastupa, a potom im je otkrila par trikova o razbijanju i prevazilaženju treme.

- Živimo u svetu, kada je scenski i javni nastup, podjednako važan kao i sama vaša uloga koju prezentujete. Način na koji se predstavljate i naizgled jednostavnost u vašem nastupu, danas se cene i traže više nego ikad. Svakodnevnom praksom, vežbama disanja, fizičkim održavanjem kondicije kao i upijanjem novog znanja, stičete samopouzdanje, a trema sve više nestaje - istakla je popularna glumica.

Mentor ovog prvog srpskog EML Boot kampa bila je Danijela Dimitrovska Amidžić, a u timu predavača našli su se i Nenad Janjatović, osnivač online magazina Buro, Marija Đurovski, holistički nutricionista Housewife Detox, Jovanka Vajagić, joga instruktorka, Nadica Lekić, šminkerka, kao i digitalna pobednica Elite Model Look-a Srbija, influenserka Jana Dačovic. Ona je govorila o novom momentu u modelingu koji zahteva aktivnost na društvenim mrežama.

Cilj Boot Campa-a u Beogradu bio je da upozna Elitove finaliste sa svim što ih čeka u modnoj industriji, kao i da ih spremi za Proglašenje pobednika i Svetsko Finale.

Tim povodom u saradnji sa hotelom Envoy i Marijom Đurovski organizovan je ručak na kom su prisustvovala najuticajnija imena srpske modne scene, gde su direktorke Models Inc. agencije Danijela Dimitrovska Amidžic i Mirjana Udovičić predstavile finaliste i digitalnu pobednicu Janu Dačović.

Finale izbora Elite Model Look 2019 Srbija održaće se u utorak 24. septembra, u emisjij AmiG show, kada će uživo biti proglašeni pobednici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.