MALA TAJNA ITALIJANSKE BOGINJE LEPOTE: Maska za PODMLAĐIVANJE po receptu Sofije Loren!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2020, 12:22

MALA TAJNA ITALIJANSKE BOGINJE LEPOTE: Maska za PODMLAĐIVANJE po receptu Sofije Loren!

Potrebna su vam samo četiri sastojka.

Otkad se pojavila na filmu do danas, italijanska glumica važi za jednu od najlepših žena na svetu.

Jedna od njenih tajni je pravilna nega, naročito kože lica, a pre nekoliko godina pojavio se interesantan recept za masku za lice koju je Sofija navodno koristila za podmlađivanje.

Rastopite želatin u mlečnom proizvodu i ostavite u frižideru na najmanje šest, a najviše osam sati.

Potom uz neprestano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i lagano mešanje, ugrejte dobijenu mešavinu na vodenoj pari, dok se želatin ne rastvori. Sklonite sa šporeta i dodajte med i glicerin, a zatim dobro promešajte.

Kad se smesa prohladi, nanesite je na prethodno očišćeno lice, vrat i dekolte i ostavite da stoji najmanje 20 minuta, ali ne više od pola sata. Uklonite masku maramicom umočenom u mleko, i to nežnim pokretima, a zatim ostatke isperite toplom, pa potom i hladnom vodom.

Inače, ovako pripremljena maska može da stoji u frižideru i 5-7 dana, a može da se koristi svaki dan — izjutra hladna, a uveče blago podgrejana kako bi efekat bio jači.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.