MAJKA IM JE S*KS SIMBOL, A OTAC OLIČENJE MUŽEVNOSTI U HOLIVUDU - Svi se pitaju! Na KOGA im liče ćerke?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA IM JE S*KS SIMBOL, A OTAC OLIČENJE MUŽEVNOSTI U HOLIVUDU - Svi se pitaju! Na KOGA im liče ćerke?

Lepotice.

Od kako se pojavila na svetskoj sceni, poznata američka glumice Demi Mur važi za jednu od najvećih seks-simbola Holivuda.

Iako mlada i već uveliko popularna, dvadesetpetogodišnja Demi udala se za Brusa Vilisa, jednog od najpoželjnijih muškaraca i ništa manje popularnog Brusa Vilisa.

Mladi par venčao se 1987. godine, nakon čega su dobili tri ćerke: Rumer, Skau Laru i Talulu Bel.

Devojke su od samog rođenja, privlačile veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pažnju javnosti, a polemike oko toga da li više liče na majku ili oca, ne prestaju.

Kako obično biva sa decom glumaca, i ove tri devojke odrastale su na filmskim setovima, a često su i same učestvovale u snimanjima.

Uprkos činjenici da su se sve tri kćerke aktivno bavile glumom, par je odlučio da ih odgaja u malom gradu Hejli, daleko od Holivuda. Nadali su se da će tamo imati barem malo normalnije detinjstvo.

Feeling very grateful for my family today. Feeling very appreciative of our love and support for one another. Pic 1: parents and @rumerwillis being flawless 90s specimens Pic 2: @buuski being her most primo authentic self while @rumerwillis looks on with high drama Pic 3: little buusk and the petite feral wolf child that I was/am, complete with food residue around my mouth

A post shared by Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) on Apr 16, 2019 at 9:27am PDT

Svaka od njih tri, u određenoj meri, uvek je bila u žiži javnosti dok su odrastale. I obožavaoci ovog para su primetili da su kćerke "pokupile" pomalo od izgleda svojih roditelja, ali da opet ni jedna potpuno ne liči ni na majku ni na oca.

Sve tri devojčice su odrasle i više ne žive sa roditeljima, koji su se, nakon 13 godina braka rastali, a u poslednje vreme često se  mogu videti kako prate majku na promociji njene nove knjige.

Iako se poznati  par razveo 2000. godine, cela porodica nastavlja da se zajedno pojavljuje na crvenom tepihu i u javnosti.

Without us, you wouldn’t be a mama, and without you, we wouldn’t even exist! @moore2d it is an honor, privilege, challenge and opportunity to be your child! I’m more certain than ever we chose each other so we could grow and become our best most loving selves in this magical mother daughter relationship.

A post shared by Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) on May 12, 2019 at 5:07pm PDT

Rumer Vilson (31)

Najstarija kćerka Brusa i Demi, ima 31 godinu. Poznata je američka glumica, koja iza sebe ima na desetine filmova i mjuzikla, uključujući i poslednji film Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu" i glavnu ulogu u mjuziklu na Brodveju.

We can’t stop watching 90 Day Fiancé 💍💍💍

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on May 27, 2019 at 12:16pm PDT

Skaut Vilson (27) 

Iako je učestvovala u nekoliko filmova, Skaut je odlučila da ne ide stopama svojih roditelja. Aktivno se bavi društveno-korisnim radom, pevanjem i modom.  Mnogi kažu da je preslikana otac.

She’s found her light

A post shared by Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) on Aug 24, 2018 at 4:12pm PDT

Talula Vilson (25)

Talula je najmlađa kćerka Demi i Brusa. Bavi se ilustracijom. 2016. godine je lansirala sopstvenu liniju odeće, nazvanu po njenom nadimku iz detinjstva Buuski. Ova linija odeće se sastoji od majica i džempera sa njenim ilustracijama.

last in line

A post shared by tallulah (@buuski) on Dec 8, 2019 at 1:23pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.