Liz Harli u prekratkoj spavaćici poziva sve da ostanu kod kuće i čuvaju se korone FOTO

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 14:26

Liz Harli u prekratkoj spavaćici poziva sve da ostanu kod kuće i čuvaju se korone FOTO

Slavna britanska glumica Liz Harli i dalje može da se pohvali fantastičnom linijom, a ovaj put svoj seksepil je iskoristila kako bi svoje sunarodnike pozvala da i dalje ostanu kod kuće zbog pandemije korone.

Obučena u satensku ultrakratku roze spavaćicu koja malo toga prepušta mašti, a u prvi plan stavlja njene dugačke noge i srebrne sandale vrtoglavo visokih potpetica, glumica je pozirala na sofi iste nijanse kao i njena odeća. U istoj boji su i zidovi sobe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pored objave na Instagramu jednostavno je napisala: "Još uvek kod kuće".

A da je kod kuće tokom zaključavanja bila prava domaćica, otkrila je u postu odranije kad se milionskom broju pratilaca pohvalila da je napravila čak 47 teglica svog omiljenog pekmeza od pomorandži iz Sevilje.

Nedavno joj je bivši dečko, glumac Hju Grant, ponudio ulogu u projektu "Paddington 3".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.