Ležerno za after parti: Pevačica pokazala treću haljinu sa svog venčanja

Izvor: B92, 11.Jan.2020, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ležerno za after parti: Pevačica pokazala treću haljinu sa svog venčanja

Britanska pevačica Eli Golding udala se za trgovca umetninama Kaspara Džoplinga u avgustu prošle godine, a tek sada je na svom Instagram nalogu pokazala treću haljinu koju je nosila na venčanju.

Ona je sudbonosno "da" izrekla u raskošnoj venčanici modne kuće Kloi (Chloe) krojenoj u viktorijanskom stilu s visokim ovratnikom, volanima i ručno ušivenim perlicama, a za svadbeno slavlje se presvukla u potpuno drugačiju i puno jednostavniju haljinu.

Njenu drugu venčanicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dizajnirala je Stela Mekartni, a za razliku od prve ova nije po sebi imala nikakvih detalja, već je pratila liniju tela i otkrila malo više, tačnije ramena i noge kroz visoki prorez na donjem delu, piše Index.

Pevačica je objavila crno-belu fotografiju na kojoj pleše sa šampanjcem u ruci u lepršavoj bijeloj haljini koja je u gornjem delu krojena kao košulja, pa se od struka, koji je naglašen vrpcom, naglo širi i ima dugački šlep. Reč je o kreaciji Karoline Herere koju je Eli, kako je otkrila u opisu fotke, nosila dan nakon venčanja. Zbog toga je ova haljina i puno ležernija od prethodne dve.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.