Lepu plavušu uvek viđamo našminkanu do savršenstva: Pokazala je šta se krije ISPOD GOMILE ŠMINKE i ova slika ima preko MILION I PO LAJKOVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepu plavušu uvek viđamo našminkanu do savršenstva: Pokazala je šta se krije ISPOD GOMILE ŠMINKE i ova slika ima preko MILION I PO LAJKOVA

Prirodno je najlepše...

Ona se uvek i svuda bori za prirodnu lepotu, a žena jednog od najpoželjnijih muškaraca sada je pokazala i kako izgleda bez trunčice šminke.

Hejli Biber ostvarila je san miliona devojaka širom sveta - postala je supruga Džastina Bibera.

Budući da je po pozivu manekenka, svi su navikli da je uvek vide u najboljem mogućem izdanju, ali Hejli se trudi da svoje pratioce po svaku cenu ohrabri u pokazivanju prirodne lepote.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Apr 11, 2019 at 2:10pm PDT

Često im pruža i sopstveni primer, pa je tako sada objavila selfi bez trunčice šminke, a fanovi su to nagradili brojnim komplimentima, što pokazuje i sam Instagram budući da je na fotki trenutno oko milion i po lajkova.

Hejli često ističe da nema problem sa tim da prošeta gradom u prirodnom izdanju, a kaže da je za lep izgled njene kože zaslužna isključivo nega i mnogo kvalitetnog sna.

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Jul 25, 2019 at 11:46am PDT

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Jul 11, 2019 at 10:26am PDT

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Jun 22, 2019 at 9:49pm PDT

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Jun 7, 2019 at 6:03pm PDT

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Jun 1, 2019 at 8:28pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.