Lepa srpska voditeljka se udala za bivšeg dečka naše glumice, digla se bura, a ona je ODRŽALA LEKCIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2019, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa srpska voditeljka se udala za bivšeg dečka naše glumice, digla se bura, a ona je ODRŽALA LEKCIJU

"Ne obazirem se na bivše ljubavi mog partnera..."

Voditeljka Marina Kotevski je u braku sa Aleksandrom Mandićem sa kojim ima sina Lazara, a sve je zaintrigirao početak njihove veze.

Naime, Aleksandar Mandić je sin pokojnog biznismena Milenka Mandića Mande i bio je u vezi sa njenom koleginicom, glumicom Marijanom Mičić. Zbog toga se podigla bura u javnosti, a ona je odlučila da svima odmah na početku - zapuši usta.

- Vidim da mediji sada pišu i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je on bivši dečko Marijane Mičić, ali to je bilo pre osam godina, tako da mi je ta priča skroz smešna. Ne smeta mi to, naravno. Ne obazirem se na bivše ljubavi mog partnera, svako ima pravo da živi svoj život. Meni je najvažnije poverenje koje jedno prema drugom gajimo od samog starta. Bezuslovno mu verujem, kao i on meni. Prošlost ostavljamo iza nas, a čaršijske priče me nikada nisu interesovale- rekla je tada Marina.

Објава коју дели Marina Kotevski (@marinakotevski) дана 20. Сеп 2019. у 7:42 PDT

Ona i Aleksandar vezu su krunisali brakom 2016. godine, a sina Lazara su dobili 2017. Marina i dalje važi za jedno od najatraktivnijih domaćih TV lica.

Објава коју дели Marina Kotevski (@marinakotevski) дана 5. Јун 2019. у 2:00 PDT

Објава коју дели Marina Kotevski (@marinakotevski) дана 6. Мар 2019. у 9:34 PST

Објава коју дели Marina Kotevski (@marinakotevski) дана 2. Нов 2018. у 2:48 PDT

Објава коју дели Marina Kotevski (@marinakotevski) дана 21. Мај 2018. у 10:52 PDT

Објава коју дели Marina Kotevski (@marinakotevski) дана 1. Апр 2018. у 2:12 PDT

ŠOK SNIMAK: Miki BAHATO rasterao novinare, neće više da bude javna ličnost! Pokrenuo NOVI POSAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.