Lepa srpska glumica pokazala savršeno izvajano telo i kuću u kojoj živi u SAD

Izvor: B92, 26.Maj.2020, 10:59

Lepa srpska glumica pokazala savršeno izvajano telo i kuću u kojoj živi u SAD

Srpska glumica Marija Karan (38), koja već godinama živi u Americi, pokazala je prvi put na društvenoj mreži Instagram kako izgleda vila u kojoj živi u SAD.

Ona i suprug Džoel Lubin su tu kuću kupili pre devet godina i to od glumca Džejsona Stetama i za nju su izdvojili 2,7 miliona dolara.

"Trebao joj je heroj, pa je to i postala", napisala je Marija Karan i objavila fotografiju iz svoje kuće na kojoj je pokazala ne samo unutrašnjost vile, već i svoje savršeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izvajano telo.

Mnogi su joj pisali da izgleda odlično, da je prava heroina, dok je bilo i onih koji su joj napisali da je premršava.

Podsetimo, nedavno su mediji pisali da se Marija razvodi od holivudskog agenta Džoela Lubina, s kojim ima sina Marka. Do danas se par nije oglasio ovim povodom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zavirite u vilu Marije Karan, vrednu 3 miliona dolara

Izvor: Tracara.com, 26.Maj.2020

Glumica Marija Karan živi u Sjedinjenim Američkim Državana već godinama, gde je udata za holivudskog producenta Joela Lubina. Iako su se njih dvoje nedavno razveli, kako pišu domaći mediji ona i dalje živi u luksuznoj vili koju su zajedno kupili. Marija je sada na Instagramu objavila selfi iz...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.