Legendarna haljina je konačno u prodaji: Cena je vrtoglava, ali je i tražnja velika FOTO

Izvor: B92, 01.Okt.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarna haljina je konačno u prodaji: Cena je vrtoglava, ali je i tražnja velika FOTO

Haljina modne kuće Versače koju je Dženifer Lopez nosila na dodeli Gremija 2000. godine jedan je od najpopularnijih modnih komada ikad.

Tome svedoči činjenica da je upravo ta haljina odgovorna za nastanak pretraživača Gugl slike, ali i njena replika kreirana 19 godina kasnije.

Naime, nova kolekcija Donatele Versače inspirisana je upravo ovom haljinom, a skrojena je i nova verzija haljine koja se minimalno razlikuje od originala koji je sama Džej Lo prošetala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po pisti na Nedelji mode u Milanu.

Sjajna vest je da je ova legendarna haljina sada dostupna baš svima, ali po veoma visokoj ceni.

Internet-radnja Moda operandi objavila je da je ova haljina dostupna u pretprodaji i to po ceni od 9.325 dolara, što je nešto više od 8.500 evra, piše Index.hr.

Uprkos visokoj ceni, ne sumnjamo da će i ovaj komad imati popriličan broj kupaca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Legendarna Versaće haljina konačno u prodaji

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2019, 10:30

Haljina modne kuće Versaće koju je Dženifer Lopez nosila na dodjeli Gremija 2000. godine jedan je od najpopularnijih modnih komada ikad.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.