LUNA IMA UDVARAČA? Ustajem ujutru i čeka me PORUKA... Đoganijeva ne krije UZBUĐENJE - Marka ne spominje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 16:44

LUNA IMA UDVARAČA? "Ustajem ujutru i čeka me PORUKA..." Đoganijeva ne krije UZBUĐENJE - Marka ne spominje!

Đaoganijeva se odmah pohvalila.

Luna Đogani je oduševljena i to ne krije, pa je javno podelila da ju je zapratio član njenog omiljenog stranog benda i poslao joj je poruku.

Naime, njen omiljeni bend je "Rebelde", muzička grupa koja se proslavila u istoimenoj seriji koja se pre više od 15 godina emitovala u Srbiji. Bend od 2009. nije aktivan, ali su u decembru, 2020. godine, održali onlajn koncert.

Đaoganijeva je tada objavljivala storije sa koncerta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je pratila, a izgleda da je članu benda "Rebelde", Kristoferu Ukermanu, zapala za oko, pa ju je zapratio i javio joj se na Instagramu.

A post shared by Luna Đogani (@_lunaa_djoo)

- Ok jutros ustajem i čeka me poruka od člana moje omiljene grupe "Rebelde"! Diego Bustamante me je zapratio i poslao poruku - napisala je vidno uzbuđena Luna, i dodala:

A post shared by Christophervon (@christophervuckermann)

- Da pojasnim nekima koji možda ne znaju, grupu "Rebelde" pratim i obožavam od svoje 10. godine, ceo život maštam da ih upoznam. Tagovala sam ih mnogo, poslednji put kad su se držali lajv koncerti i član grupe je to video i sada mi napisao poruku i zapratio me Halooo? Posle kažu da nije sve moguće - napisala je Luna.

Inače, grupa "Rebelde" imala je dva koncerta u Beogradu, u septembru i decembru 2008. godine, a tada je više od 20.000 fanova, na svakom od koncerata, uživalo uz popularni sastav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.