LETO JE SVE BLIŽE: Rešite se celulita pomoću DVA sastojka koja imate u kuhinji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETO JE SVE BLIŽE: Rešite se celulita pomoću DVA sastojka koja imate u kuhinji!

Potrebno vam je samo 15 minuta...

Sezona kupaćih kostima je iza ugla i krajnje je vreme da se dovedete u formu.

Problem koji po tom pitanju muči većinu žena je celulit, a postoji jedan jednostavan i jeftin način na koji možete smanjiti njegovu vidljivost same kod kuće, naravno, uz vežbanje, dovoljno vode i pravilnu ishranu. Sve što vam treba su dva sastojka iz kuhinje koje verovatno imate svi i 15 minuta slobodnog vremena.

Naime, jedan od najdelotvornijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastojaka koji se nalazi i u većini anticelulitnih krema jeste kofein što čini kafu odličnim saveznikom u borbi protiv celulita. U nastavku otkrijte šta vam još treba i kako pripremiti i koristiti domaću anticelulitnu kremu:

Sastojci:

- šačica mlevene kafe

- kašičica maslinovog ili bejbi ulja

Priprema:

Sastojke stavite u činijicu i mešajte ih dok ne dobijete homogenu smesu.

Upotreba:

Smesu nanesite na kritična područja i dobro je utrljajte, pa ostavite da deluje barem 15 minuta, a zatim isperite. Krema će biti još delotvornija ako područja na koja ste je naneli omotate prozirnom folijom.

NAPOMENA: Za još brže rešavanje celulita pijte barem dve litre vode dnevno i smanjite unos soli i industrijske hrane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.