LEPŠA OD MONIKE BELUČI? Supruga bivšeg muža italijanske dive je OLIČENJE SAVRŠENSTVA u prekratkoj crvenoj haljini

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPŠA OD MONIKE BELUČI? Supruga bivšeg muža italijanske dive je OLIČENJE SAVRŠENSTVA u prekratkoj crvenoj haljini

Zavodljiva!

Prelepa supruga Vensana Kasela - Tina Kunaki rešila je da se polako, ali sigurno vrati u svet mode pet meseci nakon što je na svet donela ćerkicu Amazoniju.

A post shared by @tinakunakey on Sep 29, 2019 at 4:45am PDT

Možda je na Nedeljama mode u evropskim metropolama nismo videli na pisti, ali zato je bila redovna na brojnim revijima i proslavama, a  njena lepota, ali i odličan stil nisu prošli nezapaženo.

Ova 22-godišnjakinja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako je nedavno bila u centru pažnje na reviji dizajnerke Stele Mekartni na Nedelji mode u Parizu, pojavivši se u kratkoj crvenoj haljini. Tina je izgledala savršeno u upečatljivoj kreaciji koja je zbog rukava i forme nalikovala na pelerinu, a iskombinovala je uz moderne prozirne salonke brenda Amina Muaddi sa ukrasnom šnalom.

Ona je za ovu priliku odustala od svojih prepoznatljviih stinih kovrdža, odlučivši se za puštenu, ravnu kosu, ali nije zaboravila da nabaci širok osmeh. Podsetimo, ona se za Kasela udala prošle godine na jugu Francuske, a u vezi su od 2016. Pre nje, francuski glumac bio je oženjen jednom od najlepših žena sveta Monikom Beluči (53).

A post shared by @tinakunakey on Sep 28, 2019 at 7:10am PDT

A post shared by @tinakunakey on Sep 28, 2019 at 7:10am PDT

A post shared by @tinakunakey on Sep 14, 2019 at 12:07pm PDT

A post shared by @tinakunakey on Aug 30, 2019 at 1:30pm PDT

A post shared by @tinakunakey on Aug 31, 2019 at 2:35pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.