Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 18:40

Primetila je OVO na JASTUKU na kojem spava, ODMAH ga je BACILA, ovakav više NIJE za KORIŠĆENJE!

Imaju rok trajanja!

Jastuci se brzo prljaju bez obzira na zaštitu koju pruža jastučnica jer i do njih dođu prašina, znoj i grinje, a u veš mašini ne bi ih trebalo često prati jer se većina punjenja tako uništava.

Instagram korisnica Lindzi Kvin, pokazala je zato u svom videu kako njeni jastuci i bez pranja dugo ostaju čisti i izgledaju kao novi.

-  Eksplozija vrućeg vazduha u mašini za sušenje, osvežiće vaš jastuk jer će visoka temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u samo 20 minuta ubiti sve bakterije -  napisala je na Instagramu.

A post shared by Lynsey Queen Of Clean (@lynsey_queenofclean)

Iako njen savet vredi za većinu jastuka, upozorava da u mašinu ne stavljate jastuke od memorijske pene. Ova mama troje dece i zaljubljenica u čišćenje predlaže i da jastuk promenite barem jednom u dve godine, pogotovo zato jer se u njemu nagomilavaju grinje koje je vremenom nemoguće ukloniti.

- Ako vam više ne nudi potporu i kvrgav je, verojatno treba da uzmete novi - kaže ona i savetuje brzi test: jednostavno preklopite jastuk na pola i ako se ne vrati u prvobitno stanje, vreme je za kuovinu novog.

- Odlično, hvala vam što stalno s nama delite svoje savete - napisala je jedna od nekoliko hiljada pratiteljica, a većina je rekla da će ovo i sama isprobati.

A post shared by Lynsey Queen Of Clean (@lynsey_queenofclean)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.