Kurkuma može da OPORAVI ORGANIZAM, ali samo pod uslovom da se PRIPREMA OVAKO: Uzima se JEDNA KAŠČICA dnevno

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 08:52

Kurkuma može da OPORAVI ORGANIZAM, ali samo pod uslovom da se PRIPREMA OVAKO: Uzima se JEDNA KAŠČICA dnevno

Probajte!

Ukoliko imate problema sa čestim infekcijama i padom imuniteta probajte da to rešite sa kombinacijom najjačih začina koji su nam dostupni.

Ovaj recept uključuje i jedan od najmoćnijih antibiotika iz prirode, a to je kurkuma, koja pomaže kod mnogih infekcija. Ona pomaže da se krv pročisti, te da se limfni čvorovi i limfni kanali potpuno očiste. Sadrži 7 prirodno jakih antibakterijskih i antivirusnih supstanci.

Sastojci: 700 ml domaćeg jabukovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sirćeta 1/4 šolje sitno iseckanog belog luka 1/4 šolje fino iseckanog crnog luka; 2 sitno iseckane ljute papričice; 1/4 šolje izrendanog svežeg đumbira; 2 kašike izrendanog rena; 2 kašike praha kurkume.

Priprema: Sve sastojke stavite u teglu pa je dobro zatvorite i promućkajte. Ostavite da odstoji 2 nedelje, s vremena na vreme je promućkajte. Nakon 2 nedelje tečnost procedite kroz gazu. Sipaje tečnost u flašu, a talog koji ostane možete osušiti i koristiti kao začin za jelo.

Primena: Piti po jednu kašičicu 6 puta dnevno. Uz ovaj sirup možete jesti uz pomorandžu i limun i piti dosta tečnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.