Kupila je VIBRATOR, a onda doživela HOROR iskustvo! Izudarao me, plašila sam se da će me OPEĆI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 12:07

Kupila je VIBRATOR, a onda doživela HOROR iskustvo! "Izudarao me, plašila sam se da će me OPEĆI!"

I to se dešava...

Jedna Britanka je na društvenoj mreži opisala svoje loše iskustvo sa "igračkom" koja je trebalo da joj "začini" vreme koje sama provodi kod kuće.

Zapravo, ona je kupila vibrator, ali kopiju poznatog brenda, ne računajući da bi mogla da ima ozbiljne probleme.

Iako su komentari ukazivali da je u pitanju proveren proizvod, devojka je doživela pravo "horor" iskustvo.

- Materijal je bio toliko tvrd da je bilo baš neprijatno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bila sam prilično izudarana. Prestajao je da radi i iznova počinjao, a sve zato što je napravljen od tvrdog materijala nalik plastici. Jako me je bolelo kada ga podesim na najjače i prestane da radi dok je u meni. Potpuno bi prestao da radi, a onda bi iznenada ubrzao i postao glasniji. Mnogo se i grejao, plašila sam se da će me opeći - ispričala je devojka koja je želela da ostane anonimna.

Ona sada upozorava sve da ne poručuju se*s igračke sa neproverenih sajtova jer nema garancije, ali ni servisa za korisnike. Osim toga, problem sa jeftinim kopijama je što su ponekad izrađenih od netestiranih silikona ili drugih polimera, koji mogu da budu štetni po zdravlje ili da iritiraju kožu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.