Kraj još jedne ljubavi: Glumica se razvodi posle 4 godine braka, a već je našla utehu

Izvor: B92, 19.Sep.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj još jedne ljubavi: Glumica se razvodi posle 4 godine braka, a već je našla utehu

Četvorogodišnjem braku glumice Zoi Dešanel i filmskog producenta Džejkoba Pečenika došao je kraj.

No, ono što je iznenadilo javnost jeste to da Zoi već ljubi drugog. Holivudska glumica viđena je da se drži za ruke s Džonatanom Skotom, kojeg publika ima priliku da vidi s bratom blizancem u šouu "Lovci na nekretnine".

Prema pisanju stranih medija, 39-godišnja Zoi i dve godine stariji Džonatan u vezi su veoma kratko, ali dobro funkcionišu zajedno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Par se upoznao kada su s njegovim bratom Druom Skotom i njenom sestrom Emili Dešanel snimali epizodu "Carpool Karaoke", a svoju vezu su sve do sada krili od očiju javnosti, prenosi Klix.ba. Nedavno su viđeni kako izlaze iz restorana "Little Dom's" u Kaliforniji držeći se za ruke.

Džonatan je jedno od najsimpatičnijih TV lica SAD, a uz svog brata blizanca svakodnevno uveseljava gledaoce dajući im korisne savete o preuređenju doma. Zoi je s druge strane najpoznatija po ulozi u seriji "New Girl" koja je dugi niz sezona oduševljavala publiku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.