Kortni već decenijama izgleda OVAKO, ali sada je promenila imidž i izgleda bar DESET GODINA MLAĐE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kortni već decenijama izgleda OVAKO, ali sada je promenila imidž i izgleda bar DESET GODINA MLAĐE

Blista!

Kortni Koks, možda svima poznatija kao Monika iz kultne serije "Prijatelji", već godinama neguje identičan imidž, a crna, duža kosa je njen zaštitni znak.

Lepa glumica ima već 55 godina, ali izgleda gotovo isto kao i pre dve decenije, kada smo dane provodili gledajući je na malim ekranima.  Ponekad je umela i da pretera sa botoksom, pa je umela da dobija kritike na račun toga, ali trenutno je bar odustala od istog, pa sada zaista izgleda sjajno! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on Sep 13, 2019 at 8:13am PDT

Kortni je inače promenila i frizuru nedavno, pa osim što ju je skratila na popularnu lob dužinu, odlučila se i za takozvane curtain šiške, koje su joj "skinule" najmanje 10 godina s lica.

Ove šiške karakteriše to što su malo duže i nose se tako da je razdeljak na sredini, pa leva strana kose ide u levu stranu, a  desna na desnu i samim tim se stvara se stvara efekat "zavese" koji lice stavlja u prvi plan. nOvakve šiške su sve popularnije među slavnim divama, a nedavno ih je napravila i manekena Hejli Boldvin Biber.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.