Koji je tvoj IDEALNI PARTNER ZA STRASAN POLJUBAC? Zodijak ima odgovor...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021, 07:27

Koji je tvoj IDEALNI PARTNER ZA STRASAN POLJUBAC? Zodijak ima odgovor...

Proverite da li se podudarate sa trenutnim partnerom...

Ljubljenje je jako važno i ponekad je prvi korak ka uspešnoj vezi. Poznato je da nam zvezde otkrivaju puno toga o ljubavnom životu – pa tako i koji se horoskopski znakovi najbolje međusobno ljube. Proverite da li vam odgovaraju vaš i partnerov horoskopski znak… Strastveno ili skroz nežno i polako: svejedno koji način ljubljenja preferirate, za svaki horoskopski znak postoji neko ko mu savršeno odgovara. Koji horoskopski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znak vama odgovara?

Ovan

Vi ste hrabra i zaigrana i kod ljubljena niste nimalo sramežljivi. Želite partnera koji deli vašu strast. Zbog toga je osoba rođena u znaku Blizanaca vaš savršeni partner za ljubljenje. Blizanci su takođe zaigrani i imaju sposobnost da vas iznenade.

Bik

Vi ste zaigrani i veseli, ali ponekad pomalo i zahtevni – međutim, želite samo da se svidite svom partneru. Zbog toga vam treba partner za ljubljenje koji voli eksperimente i koji ti je spreman da vam da prednost. A savršeni tip za to je rođen u znaku Device.

Blizanci

Čestitamo, spadate među one koji se najbolje ljube! Otvoreni ste za sve pa ste zato „savršen partner“ za sve horoskopske znakove. Međutim, sa istim horoskopskim znakom je ljubljenje malo bolje. Kombinacija Blizanac-Blizanac nije baš idealna za dugotrajnu vezu, ali za ljubljenje nema bolje.

Rak

Treba vam neko zbog koga ćete se dobro osećati i to će preuzeti vodstvo kod ljubljenja. Zbog toga je najbolji izbor za vas Škorpija. Osoba rođena u znaku Škorpije ima sposobnost probuditi u tebi romantiku i strast.

Lav

Često ste suzdržani i trebate nekoga da vam pokaže šta treba raditi. Vaš idealni partner je Jarac. Vrlo je strpljiv i pobrinuće se za strastvene poljupce zbog kojih ćete zaboraviti sve oko sebe.

Devica

Želite da vas neko zavede i osvoji i zauzvrat svom partneru vraćate puno ljubavi. Dakle, treba vam neko ko se ljubi strastveno poput vas. Zbog toga je Bik vaš savršeni partner za ljubljenje.

Vaga

Rado učite i isprobavate nove stvari. Zbog toga svaki horoskopski znak dolazi u obzir za vas. Međutim, ljubljenje osobito dobro funkcioniše sa Ribom. Škorpija Vi se strastveno ljubite i želite partnera koji će podeliti vašu strast i uvek biti spreman na poljubac. Zbog toga je Rak savršeni izbor za vas. Naime, on je takođe osećajan i željan ljubavi.

Strelac

Jako volite pustolovine, ali kad je reč o ljubavi imaš vrlo precizne želje. Nije vam lako emocionalno se vezati pa vam treba partner za ljubljenje koji će izvući iz vas vašu skrivenu osećajnu stranu. Za to su idealni Ovan i Vodolija.

Jarac

Vaša snaga je samopouzdanje i želite da ostavite utisak na partnera. Ako pohvali vaše umeće ljubljenja, to je za vas najveći kompliment. Lav će vam prvi dati potvrdu – pošto se često mora boriti sa samopouzdanjem, rado hrabri druge. Vodolija Ljubiti vas je iskustvo koje bi svako jednom trebao da iskusi. Najbolji partner za vas je Strelac. Naime, on zna da ceni vašu ekscentričnost, a mešavina vaših karakternih crta čini poljupce nezaboravnima.

Ribe

Vaš znak voli da bude voljen. Čeznete za nekime ko će vas godinama ljubiti kao i prvoga dana.

Preporuka: Vaga! Romantične večeri i puno milovanja i ljubljenja takođe su stvari koje obožavaju osobe rođene u znaku Vage.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.