Ko je jutjuberka koja je sebi ODUZELA ŽIVOT? Majka joj je PALILA kosu, a zbog OVOGA su je mnogi napadali

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 14:42

Ko je jutjuberka koja je sebi ODUZELA ŽIVOT? Majka joj je PALILA kosu, a zbog OVOGA su je mnogi napadali

Još jedan mlad život je ugašen...

Jutjuberka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život, što je potvrdila i njena majka (pogledajte na linku OVDE).

Naime, Kristina je rođena u Beogradu, 25. jul 2000. godine, gde je živela i radila kao jutjuberka i influenserka. Mlada devojka je veliku slavu doživela kada je ušla u dramu sa poznatim kolegom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Naime, njihov sukob je eskalirao do te mere da su svi mediji brujali o tome, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u jednom trenutku su se čak i našli jutarnjem programu, oči u oči (detaljnije o tome na linku OVDE).

Inače, Kristina je Jutjub karijeru počela kao gejmerka, igrala je igrice, a nakon toga je ušla u mnoge drame, koje su se istakle u sam vrh popularnosti. Međutim, ona se dugo borila sa teškim odrastanjem, a majka joj je bila najveća podrška u teškim trenucima.

Jedan od gledanijih i šokantnijih snimaka bio je i onaj gde joj je majka palila kosu. Tačnije, radilo se o tretmanu, koji i frizeri izbegavaju i ne preporučuju, a kojem se uklanjaju oštećeni krajevi.

Pored toga, izbacivala je i video snimke kako se dopisuje sa momcima preko jedne aplikacije za upoznavanje, gde je neretko dobijala i negativne komentare, s obzirom na to da su mnogi smatrali kako ne daje dobar primer mladima.

Vrlo često je i njen način oblačenja bio diskutabilan, zbog čega je takođe nedeljama dobijala negativne komentare, zbog kojih je često završavala u suzama, o čemu je i sama pričala u svojim video snimcima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.